Uncategorized

Ställ dina frågor om karriär & alternativa yrken!

Jag ska vara helt ärlig, jag ligger brutalt efter med planeringen den här veckan. Att rodda allt jobb med mina PT-klienter, mitt jobb med sociala medier, yogalärarutbildningen samt min egen hälsa, kost och träning är fantastiskt roligt men också väldigt tidskrävande. Har du några frågor om hur det är att jobba som personlig tränare? Eller hur jag halkade in i bloggosfären? Kanske undrar du över fördelarna och nackdelarna med att planera sin egen tid? Jag tänkte berätta mer om mitt jobb och ta med er bakom kulisserna i ett kommande inlägg. Ställ gärna dina frågor om alternativa yrken, arbetslivserfarenhet och hur det är att jobba med sociala medier i kommentarsfältet!


Det är otroligt viktigt att omge sig med likasinnade, stöttande individer när man gör ett jobb som annars kan vara väldigt ensamt. Jag är så glad och tacksam att jag får vara en del av det här kompetenta teamet! Idag vill jag pusha för två ruggigt bra artiklar av mina grymma kollegor på I am ready:

Stress är utan tvekan vår tids stora hälsohot. Läs KBT-terapeuten Anki Ströms artikel om stress här. Under våren kommer du att kunna följa en artikelserie där Anki möter människor som på olika sätt drabbats av stress som lett till utmattning och sjukskrivning, det vill du inte missa!

Här tipsar mediyogaterapeuten Madeleine Wilhelmsson om ett par enkla andningsövningar som hjälper dig att gå från katastrof-mode till lugn som en filbunke på bara 5 minuter. Jag är som ni vet ett stort fan av andning och meditation, och jag VET att både du och jag kan avsätta 5 minuter av dagen till att fokusera på andningen. Jag kan garantera att dessa 5 minuter kommer att höja kvaliteten på resten av din dag.

Trevlig läsning!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply