Uncategorized

Best of I am Ready

Jag är så stolt över att vara en del av I am Ready! Mina kollegor levererar fantastiskt content på löpande band och det vill jag pusha lite extra för idag. Du har en inspirerande stund att se fram emot, så sätt dig till rätta hemma i soffan med en kopp te och låt klickandet börja.


HÄLSA: Caroline skriver om de omedelbara hälsoeffekterna av att ”komma igång” med träningen. Absolut, träning är en färskvara, och ju mer regelbunden träning desto större hälsofördelar. Samtidigt händer det massor i kroppen direkt du kommer igång – läs mer här!

VECKANS PASS: Sebastian har skapat passet ”Leg blaster”, där det enda redskapet du behöver är din kropp! Du väljer själv hur hårt du vill köra – det kan bli det värsta passet du varit med om, precis lika jobbigt som det brukar vara eller hur lätt som helst. Här hittar du upplägget.

VECKANS ÖVNING: Handen på hjärtat, jägarvila är inte en övning du ser mig göra frivilligt. Men jag utsätter ofta andra för den, haha. I det här inlägget går Martina igenom tekniken och tipsar om variationer som förhoppningsvis får tiden att gå fortare. Jag lovar att jag ska prova vid tillfälle!

MENTAL TRÄNING: Kan man träna sin hjärna precis som man tränar kroppen? Läs Anki´s inlägg om hur du kan träna hjärnan att tänka i banor som stärker dig och leder till personlig utveckling, och ge inte upp när saker och ting inte blir som du tänkt dig! Precis som det tar tid att bygga muskler tar det tid att träna hjärnan.


RECEPT: I samarbete med Anamma bjuder Charlotte på ett magiskt recept: vegetariska biffar med soltorkade tomater & basilika. Middagsinspiration deluxe!

#PINNAPÅ: Haka på Mirandas löputmaning – minst ett pass i veckan fram till midsommar. Läs mer om hur och varför här.

LIFE HACK: Annika, eller ”Supermorsan” som vi brukar kalla henne, tar med sig familjen till utegymmet här och delar med sig av hur hon får sin träning att bli av här. Annika, du är goals!

RELATIONER: Jag undrar om Jenny hade läst mina tankar när hon skrev inlägget om att vara sig själv i nära relationer. Texten hit close to home och jag rekommenderar varmt att du läser den här.

EVENT: Missa inte Ladies night med Marie aka The Workout Plan och Best of You på Clarion den 16/5!

ERBJUDANDE: Ta dina sociala medier till nästa nivå! Chefredaktör Malin bjuder alla våra läsare på 15 % rabatt på en proffskamera från Olympus. Hur bra? Läs mer och ta del av erbjudandet här.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Henriette Danielsen
  april 28, 2018 at 8:14 f m

  Så trevlig blogginlägg! I am Ready har verkligen ett fantastiskt team med inspirerande människor:D
  PS; welome home 😉

  • Alexandra Öhrlund
   Reply
   Alexandra Öhrlund
   april 29, 2018 at 11:03 e m

   Tack, det känns bra att vara tillbaka! Ja, team-känslan är vår styrka <3

 • Reply
  Marie Emre
  april 28, 2018 at 9:14 f m

  Åh fina Alex! Det här var bloggkärlek i allra högsta grad <3 Välkommen hem och jag hoppas du har tid att ses på en rulle snart! Kram

  • Alexandra Öhrlund
   Reply
   Alexandra Öhrlund
   april 29, 2018 at 11:04 e m

   Rulle eller frulle, I´m all yours! Ses snart <3

 • Reply
  annika
  april 28, 2018 at 4:46 e m

  Men Tack finaste Alex ❤️ Och välkommen hem 😊😊

  • Alexandra Öhrlund
   Reply
   Alexandra Öhrlund
   april 29, 2018 at 11:05 e m

   Tack snälla, härligt att vara tillbaka! Kram

 • Reply
  Martina Rehn
  april 30, 2018 at 7:10 f m

  Men vad fin du är, tusen tack goa!

  Älskar att kika in på din blogg och kolla in alla superfina (!!) bilder som dyker upp i inläggen. GRYM TJEJ!

  • Alexandra Öhrlund
   Reply
   Alexandra Öhrlund
   april 30, 2018 at 9:25 f m

   Tack vännen <3

  Leave a Reply