Uncategorized

Tänk om

Vad gör du den 16/5? Jag och mina vänner ska gå och lyssna på Mårtens nya inspirationsföreläsning TÄNK OM, och det tycker jag att du också ska göra! Oavsett om du lyssnat på Mårten förut eller inte, så är detta någonting helt nytt och en upplevelse utöver det vanliga.


Om föreläsningen: ”Att må bra ska vara enkelt, men varför gör vi det då så svårt? Vad ligger egentligen bakom Mårtens positiva tänkande och hur kan man ändra på något som alltid varit? Hur mycket påverkar egentligen det vi äter, och kan stress göra så att kroppen inte svarar? Det är många frågetecken som ska rätas ut under dessa 90 minuter och Mårten kommer även att berätta historier som inte berättats förut, både från sitt liv och från projekt som tv-programmet Biggest Loser och Ninja Warrior.”

Med koden ”iamready10” får du 10% läsarrabatt – beställ dina biljetter här så ses vi där!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply