Motivation

Coachella, baby!

På min semester fick jag äntligen bocka av Coachella från min bucketlist, check på den! Coachella är en av världens största musikfestivaler och ligger i Indio, ett par timmars bilfärd utanför Los Angeles. Med över 100 000 besökare per dag och artister som The Weeknd, Kygo, Beyoncé och Eminem i årets line up är det inte konstigt att människor vallfärdar till Kalifornien från hela världen. Men värmen, sandstormarna och de långa dagarna tar på krafterna, idag ger jag dig mina bästa tips för att du ska få ut så mycket som möjligt av helgen.
Vilka ska med nästa år?!

BO PÅ CAMPINGEN. Att campa på Coachella är ett måste, iallafall första gången. Det är olidligt varmt på dagarna och kallt på nätterna, men också en stor del av upplevelsen.

PLANERA DIN OUTFIT. Om det är någon gång du ska ta ut svängarna, så är det nu. Coachella är som ett eget universum där fransar, paljetter och fjädrar är regel snarare än undantag. More is more!

BÄRBAR LADDARE TILL MOBILEN. Det enda som är längre än duschkön är kön till laddningsstationerna. Det finns wi-fi på vissa ställen på festivalområdet, men så fort solen börjar gå ner och besökarna strömmar till så försvinner all mobiltäckning. Håll ihop med dina vänner om du inte vill riskera att bli ensam resten av kvällen.

VAR BEREDD PÅ SANDSTORMARNA. Indio, California, där festivalen ligger är ett ökenområde och sandstormar är inte ovanligt. Campingen öppnade flera timmar senare i år pga detta, vilket ställde till det för långväga festivaldeltagare. Packa en bandana som du kan knyta över mun och näsa, det kommer snarare få dig att passa in än att sticka ut.

LADDA NER COACHELLA-APPEN. Här har du karta över området, lista över matställen och schemat med eventuella ändringar direkt i mobilen + plus ”hemliga” tips & trix. Finns i App Store.

COACHELLA ÄR PRECIS LIKA GRYMT NYKTER. Ha respekt för värmen och de långa dagarna på festivalområdet. Ta med en tom vattenflaska, det finns vattenstationer över hela området.

PACKLISTA: Kylbox för mat & dryck, uppblåsbar madrass, sovsäck, varm tröja till kvällen, ficklampa/pannlampa (det blir väldigt mörkt på campingen på natten), våtservetter, sminkborttagningsservetter, bärbar mobilladdare, solglasögon, solskyddskräm, hatt/keps, tom vattenflaska, bandana, skor du inte är rädd om (ej högklackat!), filt att sitta på, kontanter (för att slippa köa till uttagsautomaterna).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply