Uncategorized

Släpp plantorna fria

Tidigt imorse hade Alpro bjudit in oss till ett plantsläpp (du vet, istället för kosläpp). Genialt koncept and I love it! Släpp plantorna fria, mer grönt åt folket <3 Vi möttes upp för en picknick i skogarna utanför Bergianska trädgården. Jag må ha varit nyvaken, men solen visade sig från sin bästa sida och sätter du en smoothie i min hand är jag inte svårflörtad.

Karoline Jönsson från @gronaskafferiet (i gul kappa) invigde plantsläppet. Hon tog med oss på en informativ vandring och lärde oss hur man ska tänka och gå till väga när det kommer till om foraging. Vet du vad det är? Foraging betyder att leva av det som växer vilt i skog och natur. Jag blev taggad till tänderna och inspirerad till tusen, mer om det senare.


Vandringen ledde oss till Gamla Orangeriet där en fantastisk, växtbaserad frukostbuffé stod uppdukad. Vi åt oss mätta, minglade och vägleddes av Karoline i en workshop om hur man stylar en instavänlig smoothiebowl.


Det bästa på frukostbordet var det hembakta brödet med örthummus och avokadospread. Min favorit ur Alpros sortiment är den här naturella, osötade, ekologiska gurten som de kallar Alpro Mild & Creamy.


Tack för en jättetrevlig morgon! Foto: Johan Öhrlund.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Henriette Danielsen
  maj 4, 2018 at 3:49 e m

  Men gud vad härlig! Asså jag älskar Alpro <3

 • Reply
  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
  maj 4, 2018 at 9:35 e m

  Så roligt det låter :). Intressant tema verkligen 🙂

 • Leave a Reply