Om mig

Om mig

En 43 -årig KBT-coach/mental tränare, beteendevetare och skribent som brinner för att se människor, team och organisationer utvecklas. Jag är även utbildad PT, kostrådgivare & massör eftersom jag tror på att ha kunskap om och arbeta med HELA människan. Kropp och själ behöver vara i synk för att vi ska må så bra som möjligt. Helhetshälsa är ett ledord i mitt arbete.

Jag driver företaget Fearless Friskvård sen 4 år tillbaka som KBT-coach/mental tränare och frilansande skribent där jag jobbar mot både företag och privatpersoner med stort fokus på inre ledarskap. Vi måste kunna leda oss själva innan vi kan leda andra. Jag har själv jobbat som chef/ledare och inriktar mig särskilt mot chefscoaching och team – och organisationsutveckling. Ett team är aldrig starkare än sin svagaste länk och ett tydligt ledarskap som bottnar i bra värderingar, gemensamma mål och visioner är avgörande för resultat och välmående i en grupp. Vill du veta mer om mitt företag om mina tjänster kan du kika in på min hemsida http://www.fearlesscoaching.se 

Min roll i Team I am Ready är i första hand som expert inom mental träning, helhetshälsa och personlig utveckling. Men jag är också skribent och skriver artiklar, krönikor och bloggar för att sprida kunskap inom området.  Att skriva och inspirera med ord och text är en passion liksom träning och att jobba med människors utveckling.

Kramar från coachen/Anki