HÄLSA

Det är ju också viktigt

Här har jag suttit hela förmiddagen och planerat för MammaCirkeln imorgon. Åh som jag längtat, ända sen sist faktiskt. Kommer att bli magiskt <3

Egentligen har jag mer jobb att göra men dom stora barnen är hemma, var någon planeringsdag idag. På förskolan är det nästa vecka. Så ska passa på att gosa lite. Det är ju också viktigt.

Vad gör ni idag? Första dagen på jobb kanske? 

HÄLSA

Blanda nytta med nöje

Vilken fantastisk dag vi fick. Eftersom jag jobbade med mitt eget idag passade vi på att åka iväg till Gålö. Blanda nytta med nöje säger man va, hehe.

Vi gick slingan på 4,5 km men backarna gjorde att det kändes som det dubbla. Otrolig utsikt, så tokvärt. Gå den om ni är där. Havstornsuddslingan tror jag den hette. Bra märkt och superfin.

Vi hittade en liten strand där vi stannade. Badade, läste, skrev och plockade sten.

Kolla mitt fina halsband jag fick av Leah. Hon har gjort det på föris. Plockat ekollon och fixat med nål helt själv. Jag älskart! <3

HÄLSA

Back 2 Work

Woho jag höll mig vaken genom nattningen, det trodde jag inte. Första dagen på jobb efter semester och det känns.

Är trött i både huvud och kropp. Men rätt glad ändå. Kul att träffa kollegor och att komma in i rutiner igen. Skönt att cykla också även om de kändes  i benen. Rätt bra backar upp mot Gullmars. Både dit och hem.

Nu ska jag läsa en stund innan jag själv hoppar i säng. Måste bara bära barnen till deras egna sängar också. 3/4 ligger just nu i vår säng. Men dom sover i alla fall. Hehe.

Imorgon blir det jobb med HolisticMama, det längtar jag efter 🙂

Ska planera inför nästa MammaCirkel och skriva en hel del. Ska bli så skönt att kunna göra det ostört. Försökte lite under semestern men Nej, det blir inte mycket gjort med fyra barn som vill ha uppmärksamhet. Sen var det ganska skönt att bara släppa allt och bara vara under ett par veckor.

Häpp, läsa va det ja..

HÄLSA

Miss sleepyhead

Ni vet hur jag alltid pratar om att ge sig själv rätt förutsättningar för att må så bra som möjligt. Ex att lägga sig i tid. Igår gjorde jag inte det. Eller har ju hänt fler än en gång nu på semestern. Det blir ju lite så att man vänder på dygnet. Kom nog i säng strax efter midnatt.

I alla fall, först vaknade Livia vid 2 och ville ha vatten. Och klagade på ont i benet. Växtvärk?

Somnade om och två timmar senare kom nästa dotter som också ville ha vatten, sen klaga hon över att hon inte fick ordentligt med plats i vår säng. Nä vet du vad det får inte jag heller och så korvade vi ihop oss och somnade tillslut om.

När sen John vaknade vid 7 var det bara att gå upp och göra välling, hoppades på att han skulle somna om men icke.

Och inatt hade jag verkligen behövt sova ordentligt, hade fullt ös igår med tvättstugan redan kl 07, ute och cykla med barnen, träning och kvällspromenad.

Avslutade träningen med att låta barnen vara med, ganska tungt men också roligt. Kika in min instastory så får du se 🙂

Ikväll blir det tidigt i säng. Kanske en tupplur mitt på dagen också, åh så skönt.

HÄLSA

En vecka på landet

VECKANS BÄSTA:

Vi har verkligen tagit det lugnt. Inget jobb eller tider att passa. Läst böcker, lyssnat på sommarprat, badat i poolen, i sjön, duschat i uteduschen, hållt oss i skuggan. Yogat och mediterat. Sparkat boll. Spelat spel. Ritat. Varit uppe för länge, sovit till 8 och ätit frukost vid tio. Ätit pizza. Dansat nakna i regnet. Helt enkelt återhämtning  på alla plan.

VECKANS LÄSKIGASTE:

En kväll hade vi stannat uppe ganska sent, barnen sov i deras sängar och jag skulle bara kolla något snabbt på mobilen innan läggdags. Jag låg då redan i sängen och det var becksvart. Men mobilen gav ju såklart ifrån sig ett sken. Och vad dras till det, ju äckliga kryp. Helt plötsligt dyker något som jag lovar kändes som en fladdermus ner och träffar mig vid halsen. Jag har nog aldrig flugit upp så snabbt. Satan alltså. Tände lampan men hittade ingenting. Såklart va de ingen fladdermus, men jag vet ärligt inte vad de va. Inte lätt att sova sen men jag lärde mig iaf att aldrig kika på mobilen i mörkret ute på landet igen..

VECKANS TRÄNING:

Två pass ute i trädgård och en sväng till hinderbanan. Jag sprang dit. 3,2 km vilket var galet jobbigt i värmen. Väl där utklassade kidsen mig på flera hinder. När ens 7 åring ger en tips för hur man ska svinga sig över och liksom visar, ja då känner man sig inte så kaxig. Speciellt inte när man själv inte kommer över. Upp för rampen kom dom också. Visst använde dom klättringshantagen på sidan men hallå. Så himla bra. Livia klarade tillochmed ringarna. Galet stark är hon. Förutom själva banan körde jag rep och välte däck. Älskart.

Har förresten en ny favoritövning och det är hantelryck. Tufft och roligt. Galen träningsvärk i baksidan får man också.

VECKANS KÄNSLA:

Kär, fri och lycklig. Och ärligt lite trött på värmen. Längtar efter höst på flera plan. Tänk att kunna gå ut och springa i sådär krispig luft. Använda kläder igen. Vara sugen på mat. Varm mat. Och sen att få komma igång med coachningen och MammaCirklarna. Det längtar jag efter mest.

VECKANS VÅGA:

Jag drog iväg ett spontant förslag på ett samarbete, eller jag har ju funderat på det ett tag. Att jag vill göra det. Men helt plötsligt kände jag bara Nu, nu är det dags och så skickade jag iväg ett Mail. Såklart fick jag autoreplay om semester så får vänta lite på svar men ändå. Håll tummarna.

VECKANS SKÖNASTE:

Jag har mediterat varje dag, jag följer Oprah och Deepak’s 22 dagars meditation Energy of attraktion. Helt fantastiskt. Älskar att meditera med ett mantra, tiden bara flyger iväg då. Iaf för mig. Det är ett nytt mantra varje dag som betyder olika saker. Någon mer som gör den eller mediterar med mantran?