Hälsa Livsstil

En morgon i friska luften och hotellfrukost

I tisdags kväll blev det en löprunda på tunga 6 km för mig. Jag tycker det är otroligt tungt att springa långsamt, vilket det blev att jag gjorde. Det känns ibland som man är fast i en kvicksand och inte kommer någonstans. Därför var det väldigt skönt att starta onsdagen med en PW med Henriette runt Kungsholmen. Benen och sinnet kändes pigga och vetskapen om att en frukostbuffé stod och väntade gjorde det bara bättre såklart.hotellfrukostHotellfrukost är riktigt nice, men ändå äter jag inget speciellt. Jag tror de kan bero på att jag åt hotellfrukost några gånger i veckan under två års tid. Det har liksom satt sina spår, och jag tar nästan samma sak varje gång, OCH gör samma fel varje gång med. Jag äter ofta 1-2 löskokta ägg och glömmer alltid servett till det då gulan rinner ur. Att jag aldrig LÄR mig!Ett extra plus med denna hotellfrukost var att de hade grym topping till yoghurten. Det fanns hampafrön, chiafrön, naturella kokoschips och mycket mer. Hur gott som helst ju! Vad tycker ni om hotellfrukost? Bu eller bä?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sara
  26 april, 2018 at 18:34

  Innan jag började träna så ”hatade” jag hotellfrukost. Gillade inte frukost överlag, har alltid mått illa på morgonen av för tidigt intag av mat.
  Men nu när jag tränar så mycket som jag gör, älskar jag det! OM jag får vakna i lugn och ro och inte behöver stressa.
  Äter inte hotellfrukost ofta men det är en lyx när man väl gör det om utbudet är bra 🙂

  Tack för en bra blogg! Kram

 • charlotte
  Reply
  charlotte
  28 april, 2018 at 12:22

  Hej Sara!
  Tack för din kommentar. Det är så spännande det där att vi alla är så olika, men att det går att ändras också. Jag testade periodisk fasta förra året och uteslöt då frukost. Det gick hur bra som helst för mig trots att jag är en frukostälskare!
  Ha en fin helg. Kram Charlotte

 • Reply
  Henriette Danielsen
  28 april, 2018 at 21:03

  Tack för en jättefin start på dagen <3

  • charlotte
   Reply
   charlotte
   30 april, 2018 at 12:54

   Tack själv fina du <3

  Leave a Reply