Träning

Gårdagens träningspass var fokus på ben, axlar och mage

Tänk att många av oss hade en ledig dag mitt i veckan igår. Det är inte helt fel. Trots att jag är egenföretagare valde jag att ta en dag off och köra ett längre träningspass. Dock har jag lite mer att göra idag såklart, hehe.

Gårdagen spenderades på gymmet, iaf en del av dagen. Jag hade tänkt mig ett folktomt gym när jag steg in på gym-ytan, men så var inte fallet. Det var naturligtvis fler än jag som hade tänkt träna igår, men som tur var hittade vi en spot där vi kunde träna på. Så skönt!

Vad blev det för träning?

Jag började passet med dynamisk rörlighet och gick sedan vidare med träningspasset. Dock fanns det ingen direkt röd tråd i min träning igår, men ibland blir det så. Det var fokus på ben, axlar och mage. Tillsammans krävdes det en del rörlighet.
Passet innehöll det här:

 • Utfall 5 set x 20 reps
 • Over head squat med kettlebell 4 set x 10 reps
 • Thrusters 3 set x 10 reps
 • Front squat 3 set x 8 reps
 • Raka marklyft på ett ben 3 set x 10 reps
 • Dumbbell snatches
 • Knees to elbow 3 set x 8 reps
 • 100 sit ups

Här ovan ser ni en video från min story från gårdagen. Klippet börjar med thrusters, oh squat med kettlebell och dumbbell snatches. 

 

Blev det någon träning på din lediga dag igår?

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Veckans lista - outdoor bootcamp och Ers Majestät under intervallerna | Charlotte Beijer - I am ready
  6 maj, 2018 at 17:44

  […] tillsammans med någon än själv. Bilden nedan är från i tisdags och ni kan läsa om det passet här. Dagen efter, på onsdagen startade jag dagen med Henriette och Marie på en powerwalk som sedan […]

 • Leave a Reply