Livsstil

Veckans lista – outdoor bootcamp och Ers Majestät under intervallerna

Sedan i onsdagskväll har jag varit under en dator-detox, och faktiskt helt ofrivilligt. I tisdags valde min laddare att sluta fungera och idag köpte jag äntligen en ny. Det har faktiskt varit ganska skönt att inte kunnat använda datorn. Dock har jag fått skjuta på vissa saker som jag behöver datorn till, men det kan jag göra ikväll. Nåväl, här kommer veckans lista.

VECKANS MÅENDE: Jag har mått superbra! Jag har varit så lycklig över att jag klarat mig från pollen, men idag när jag spenderade 2-3 timmar på Djurgården kliade det i ögonen. MEN det kunde ha varit värre.

VECKANS SÄMSTA: Ja, att min laddare valde att säga adjö. En laddare till mac är ju inte så billig heller så det var ju tråkigt. Annars är livet väldigt bra faktiskt.

VECKANS OTIPPADE: I torsdags höll jag i intervallpasset på Adidas Runners och då höll vi till vid slottet. Slottet har en toppenbacke och är perfekt för lite backintervaller, hehe. Nåväl, medan vi höll på med intervallerna i backen körde Kungen och Drottningen förbi oss ned för backen. Det var otippat och se de där (eller kanske inte).VECKANS BÄSTA: Att Marie och jag kom med en härlig nyhet. Den 21 maj startar vi vår bootcamp utomhus. Vi kommer köra varje måndag och onsdag kl 18:00 i Humlegården. Det kommer bli så kul.VECKANS TRÄNING: Helt okej vecka, men det som varit extra kul är att jag fått träna med både Veronica och Mathias. Jag tycker helt klart att det är roligare att träna tillsammans med någon än själv. Bilden nedan är från i tisdags och ni kan läsa om det passet här.Dagen efter, på onsdagen startade jag dagen med Henriette och Marie på en powerwalk som sedan fortsatte med jobbhäng på Clarion.VECKANS MEST LIKEADE BILD:
Veckans medst likeade bild blev den nedan. En bild från förra året då M och jag var i gamla stan i Dubrovnik. Varför jag lade ut den berodde på att vi åker snart igen till Kroatien och jag är så glad. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply