Livsstil

Veckans outfit – rosa, vitt och solglasögon

I skrivande stund är klockan 16:30 och det är 23 grader varmt ute. Är det typ den svenska sommaren som äntligen har kommit? Jag hoppas på det och jag hoppas att den tänkt att stanna för det här är helt underbart, och jag kan vänja mig med det här. I det här inlägget tänkte jag visa en favorit-outfit, typ som veckans outfit. Jag är ingen mode-tjej, men om jag gillar något så visar jag gärna det. Ja, jag kommer nog bo i de här somriga byxorna framöver.I lördagskväll bjöd Stockholm på ett fantastiskt väder som ni kan se på bilderna. Visst, jag kanske hade en för varm tröja, men vad gör det? Man ska ju svettas in sommaren. Trots att jag älskar färgen svart behöver även jag också lite variation och färg på vardagen.

Rosa, vitt och solglasögon är nog trots allt min grej…eller iaf efter svart.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply