Mat

Jag är inte hungrig, jag tar något litet sen

Förra veckan åt jag en väldigt sen lunch. Jag tror klockan hade hunnit bli halv fyra-fyra, och det är väldigt sent för lunch, enligt mig. När klockan sedan slog runt åtta hade M lagat middag trots att jag sa innan att jag inte ville äta en stor måltid till kvällen då lunchen var enorm.

När M sa att middagen var klar låg jag i sängen och dividerade med mig själv om jag skulle äta eller bara ta något lätt sen. Jag tänkte på ordet ”Ta något lätt sen”, vad skulle det vara? En smörgås? En skål yoghurt? Det är ju inte så mycket näring i det ju. Det fick bli middag såklart.M visste att jag skulle vilja äta middag och därför hade han gjort en vegetarisk middag. Det blev vegobullar med en supergod sås till, sötpotatispasta, basilika och parmesan. HEAVEN! Det var så galet gott. Trots att det är halvfabrikat skulle jag kunna äta detta varje vecka.

Visst ser det gott ut? Jag är glad att jag slängde bort tanken att ”ta något litet” och valde middagen. Att ta något litet gör inte mina muskler glada direkt. Tvärtom. Plus att den här middagen var riktigt god.

Yummy in my tummy!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply