Träning

Vårens och sommarens bästa AW – BOOTCAMP

Nu har du chansen att vara med på vårens och sommarens bästa AW. Dra med dina kollegor till Outdoor Bootcamp i Humlegården tillsammans med mig och min kollega Marie Emre. Både Marie och jag är utbildade personliga tränare, kostrådgivare och har jobbat med gruppträning och bootcamps i flera år. Det är något vi brinner för och älskar att se människor att utvecklas och att ha kul.

Träningen vi erbjuder vänder sig till kvinnor, män, alla åldrar och både till dig som är helt ny inom träning och till dig som än van vid träning. Under passen kommer du att få jobba med din kroppsvikt samt med olika träningsredskap för att också hela tiden kunna utvecklas.

Outdoor Bootcamp är två gånger i veckan, måndag och onsdag kl 18:00 under fyra veckor. Är det här något du är intresserad av ska du absolut anmäla dig på en gång då vi drar igång redan mån 21 maj. Ta med din vän, pojkvän/flickvän, mamma, kollega eller kom själv och träffa nya vänner!

NU KÖR VI! Anmälan görs på workout.bootcamp@hotmail.com

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply