Mat

Poké bowls på Hawaii Poké

Idag efter lite jobbhäng med Marie mötte jag upp min syster för en lunch. Det blev äntligen ett besök på Hawaii Poké. Jag älskar Poké Bowls, men har oftast bara ätit det hemma och inte ute så mycket. Därför var dagens lunch ett väldigt bra lunchalternativ.Jag valde en Vegan bowl som var så smarrig! Alla mina favvo-råvaror var med som avokado, mango, tofu, edamame och ingefära <3poké bowls charlottepoké bowls

Tänk att så enkla råvaror tillsammans kan vara så gott. Det här får nog bli sommarens lunchrätt för mig då man kan variera innehållet så mycket, och vem älskar inte att äta från bowls liksom?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Katrine
    13 maj, 2018 at 08:23

    Skulle typ kunna leva på Wakikikiraw m tonfisk på Hawaiipoke o Pascals laxsallad 🙊🙈

  • Leave a Reply