Livsstil

Veckans Lista – sol, poké bowls och ex on the beach

Veckans lista är här, men i dag var det svårt att skriva en då jag nästan glömt bort vad jag haft för mig under veckan. Den har känts så lång på något konstigt vis, men också otroligt härlig. Jag får inte med allt kul jag har haft för mig i veckans lista, och jag tror jag ska göra en ny kategori, ”veckan i bilder”. Vad tror ni om det? JAJA, nu kommer veckans lista!

 

VECKANS MÅENDE: Pepp! Ja, jag har varit pepp inför vad som komma skall. Snart startar Marie och jag vår OUTDOOR BOOTCAMP. Det får ni inte missa! Vilka kommer?

VECKANS BÄSTA: Denna långledighet har varit magisk. Jag har hunnit träffa mina vänner och familj, vilket har samlat ny energi till en riktig JOBBVECKA! Trots en del ledighet har allt jobb jag haft för mig varit superhärlig. I måndags spelades det in fler filmer till Midnattsloppet. Ni får inte missa de filmerna som kommer hjälpa dig att klara av Midnattsloppet galant. Mer om just filmerna senare. Veckans bästa är även mina PT-kunder. Att få hjälpa och jobba med så otroligt härliga och inspirerande människor är en dröm.VECKANS YUM YUM: Det var fredagens lunch på Hawaii Poké. ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR BOWLS!VECKANS SÄMSTA: Att jag börjat titta på Ex on the Beach. Ett helt sjukt program som gör att jag blir fast. Det är så långt ifrån ens verklighet/vardag att det blir fascinerande. Inget program jag kan rekommendera. Sen en till sämst sak, att Benjamin Ingrosso inte vann Eurovision.

VECKANS TRÄNING: Denna vecka har det blivit tre träningspass, men därefter har jag prioriterat min sömn. Känner att jag legat efter med sömnen, men efter den här långhelgen har jag fått in några extra timmar, vilket har varit underbart skönt. Favoritpasset i veckan var 6 km jogg med Mathias.

VECKANS MEST LIKEADE BILD: Det blev denna nedan. Kul att ni gillar den outfiten när jag också gör det. Heja heja!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply