Livsstil

Livet är en stress…

…men jag har valt att stå utanför det och strunta i det. Det är mycket i vår omgivning som kan skapa stress, men någonstans tror jag på att det är VI/JAG som bestämmer över det. Såhär ser mitt liv ut just nu och jag hanterar stressen på det här viset.

  • Jag har inte tränat på nästan en vecka. Stress? Jag tycker att det känns stressigt att jag inte lagt in träningen, men varför stressar jag? Jag tävlar inte i något så det är ingen coach som ställer krav på mig, det är bara jag själv som ställer krav. Det är ju inte så att alla mina muskler försvinner under en mindre bra träningsvecka. Dock saknar jag att träna nu och det är ju väldigt bra. MEEEN, det finns ingen anledning att stressa.

stress charlotte beijer

  • Det är SOOOOOL ute. STRESS! Stressigt att man nu ”måste” ta vara på solen och vara ute…men vänta lite?! Jobbet då? Jag måste jobba och jobba gör jag nog bäst inomhus iaf. Och vad gör det om man väljer att vara inomhus? I söndags låg jag i soffan och chillade hela eftermiddagen fast det var sol ute. Stress? Inte ett dugg! Det var så najs att softa hemma.

  • Jag umgås också bara med människor som ger mig GOOD VIBES. Det är väldigt viktigt, och jag hoppas att du också gör det. Där kommer vi in på en annan viktig grej, jag tackar faktiskt nej till roliga saker med. Ibland är livet en fest och det finns massor med roliga saker att göra, men för mig skapar det en stress att vara med på allt. Därför tackar jag nej till en del saker för att jag inte ska bli stressad. No stress.

Jag tror på att det är viktigt att stanna upp ibland och bryta ner de saker som stressar en. Hur ligger det till egentligen? Är det jag som stressar upp? Eller är det min omgivning som ställer helt orimliga krav? Vad är viktigast i ditt liv just nu? I slutändan har vi bara oss själva därför är det smart att ta hand om sig och må bra.

Är du stressad? Hur hanterar du din stress?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply