Hälsa Livsstil Träning

När man inte får göra det man älskar mest

Livet. I mitt förra inlägget skrev jag om stressen kring olika moment i ens liv. Jag tog upp träningen och stressen som kan upplevas kring den. Vad händer tror ni inte? Jag var hos läkaren igår och han upptäckte en infektion i min kropp och gav mig träningsförbud

Att jag har en infektion gjorde mig inte ledsen utan jag blev mer lättad över det då jag har burit på den allt för länge. Äntligen kan jag bli bra och att få känna mig som jag igen. Det som gjorde att jag nästan började gråta var när läkaren sa att jag inte får träna på ett tag. Jag kan tänka mig att det låter töntigt för många av er att jag reagerar så, men för mig var det som att en stor del rasade samman.  OCH ja, vi pratar om att inte träna på 3 veckor typ, men för mig betyder träningen så otroligt mycket. Det är en del av min vardag och en del av mig.

Om vilan resulterar till att jag blir stark och pigg igen är det värt allt annat såklart. Nu kommer jag även ha så mycket tid över, men jag ska försöka jobba under den tiden, eller varför inte lära mig något nytt!? Nåväl, det bästa är att jag fortfarande kan coacha min kunder, Adidas Runners och ni som ska vara med på bootcampen. Så mig blir ni inte av med 😉

Trots träningsförbud kommer jag inte lägga mig ner på soffan och tänka att det är så jag kommer bli frisk. Jag kommer såklart vara ute och gå i friska luften, kanske testa på lite yoga och Bodybalance och köra lättare styrketräning. Det jag kommer undvika är flåsträning, helt enkelt och tuffare styrkepass.

Nåväl, trots deppigheten över att inte få träna på riktigt är jag ändå väldigt glad att jag nu kommer att få må bra snart! WOHOO!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Katrine
  17 maj, 2018 at 17:49

  Du kan följa med på yinyoga någon dag… det om något är lugnt… träning för knoppen om inte annat ä. Hoppas verkligen att du får tillbaka energin nu.

  • charlotte
   Reply
   charlotte
   20 maj, 2018 at 12:37

   Det gör jag gärna. Jag har aldrig testat det förut faktiskt, men hört att det är väldigt bra 🙂

 • Reply
  Henriette Danielsen
  17 maj, 2018 at 21:26

  Vad tråkigt, men bra du fant ut av hva det var <3 Du är varmt välkommen till City Spa Yoga om du vill <3

  • charlotte
   Reply
   charlotte
   20 maj, 2018 at 12:36

   Ja, det vill jag mer än gärna! Håller ni på under hela sommaren? <3

  Leave a Reply