Livsstil Träning

Pressmiddag med Adidas för Solarboost

Den här veckan har varit i Solarboost tecken. Det har varit en riktigt härlig lanseringsvecka för Adidas fantastiska nya löparsko, Solarboost. Säger bara, wow vilken sko, men också ett wow till veckans firande av den.

För min del började det redan i måndags då jag var inbjudan till Adidas pressmiddag för Solarboost. Det var en fantastisk fin måndagskväll som började vid kajplatsen på Strandvägen där vi alla gäster fick åka med taxibåtar till Delight Studio på andra sidan vattnet.När vi kom fram blev vi varmt välkomna med en presentation om Solarboost och om dess tekniska bakgrund.Solarboost är helt klart en av mina nya favoritskor just nu. Trots att den är otroligt lätt ger den ändå ett fantastiskt stöd till foten under ens löprunda. Som jag ofta skriver älskar jag känslan av att vara lätt när jag springer och det hjälper verkligen Solarboost till med.När presentationen och minglet var över var det tid för att sätta sig till bords och bli serverad en trerättersmiddag. Jag fick riktigt bra middagssällskap och hade kul från start till slut. När klockan slog halv nio var det dags för oss alla att gå ner på kajen för att fånga solnedgången, vilket blev magiskt som ni kan se nedan.(Vilket gäng va? Från höger Alexandra, Damla, Qaroline, Magnus, jag, Fannie, Birk och Linus)

Efter vi hade fångat solnedgången och tagit en massa bilder begav vi oss in igen för dessert och för att tillverka våra egna Solarboost. Jag har verkligen inte tålamod till att pyssla och fixa så svetten trängde fram i pannan på mig på en gång av all koncentration och frustration. Som ni förstår gick det inte heller så bra för mig, men som tur är fick jag väldigt bra hjälp och en sko blev det.solarboost

Tack BÄSTA Adidas för en fantastisk måndagskväll!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Veckans Lista - Solarboost, x antal solnedgångar och träningsförbud - Charlotte Beijer - I am ready
    21 maj, 2018 at 07:38

    […] Det måste varit måndagens pressmiddag med Adidas på Delight Studio. Ni kan läsa om kvällen här. Sen var tisdagens event med Adidas Runners på Skyddsrummet helt galet kul! Då sprang vi ett […]

  • Leave a Reply