Livsstil

Veckans Lista – Solarboost, x antal solnedgångar och träningsförbud

Veckan som flugit förbi har varit i solarboost och i jobbets tecken. En intensiv vecka med underbart väder, mycket jobb, mycket kul och sena nätter. Då kör vi igång för veckans lista är redan sen och vi kan inte vänta längre…iaf inte jag. Välkomna till veckans lista – nu kör vi!


VECKANS MÅENDE:
Jag mår toppen. Jag känner att jag har galet mycket energi. Trots det har jag tydligen någon infektion i kroppen som jag fick veta i onsdags. Det känns bra att få svar på varför jag känt mig lite konstig under träningspassen och liknande ibland. Nu äter jag medicin i två veckor och får se hur det ser ut på återbesöket hos läkaren sen. A just det, jag fick träningsförbud också, och det känns väldigt märkligt. Dock har det blivit många steg under veckan och det är ju bra.

VECKANS BÄSTA: Det måste varit måndagens pressmiddag med Adidas på Delight Studio. Ni kan läsa om kvällen här. Sen var tisdagens event med Adidas Runners på Skyddsrummet helt galet kul! Då sprang vi ett stort gäng upp till Skinnarviksberget för att ta del av solnedgången. MAGISKT! Den här veckan har jag fått tagit del av x antal solnedgångar och det är som sagt helt magiskt. Älskar det!

VECKANS SÄMSTA: Ibland undrar jag varför jag har med denna kategori då jag alltid måste tänka på vad som varit sämst. Inget har varit sämst. Ja, träningsförbudet kanske, men jag ser bara positivt på det.

VECKANS ROLIGA: Det måste vara allt vad veckan innehållit – events, träffa vänner, alla förberedelser inför dagens premiär av outdoor bootcamp med Marie. Ser verkligen fram emot det. Det kommer bli grymt!

VECKANS GODA: Det måste ha varit bananbrödet som jag slängde ihop i fredagskväll. Det går så otroligt snabbt att göra, få ingredienser och supergott!

veckans lista bananbröd

VECKANS MEST LIKEADE BILD: Veckans mest likeade bild blev självklart en frukostbild från Pom & Flora. Det caféet vet verkligen hur man gör instagramvänliga frukostar, helt enkelt.

Nu kör vi en ny vecka som vi kan se tillbaka på i helgen. Let’s make history!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply