Hälsa

Status kring träning och om min hälsa

I onsdags vaknade jag upp med ett svullet ansikte och mun. Tänk er en blandning av en hamster och ett dåligt läppjobb. Typ så såg jag ut. Svullnaden gick ner lite under dagen, men på kvällen började det göra ont i munnen och svullnaden blev värre. Jag låg vaken hela natten för att jag inte vågade somna då det även kändes lite på tungan. Gick upp då och då för att kyla ner ansiktet med frysvaror.

När klockan sedan slog 05:15 gick jag upp och gjorde mig iordning för jobb. Körde två kunder på morgonen, och därefter avbokade jag resten då jag kände att jag behövde ta mitt tillstånd på allvar.

Som ni ser på bilden nedan ser det inte så farligt ut framifrån, men så fort jag stod i profil eller snett framifrån såg man verkligen hur stor kinden var. Helt sjukt!

Jag åkte till närakuten vid Karolinska. De tog emot mig på bästa sätt och jag hann inte ens sätta mig ner innan de ropade upp mig. Jag fick ta blodtryck och puls och sedan fick jag lägga mig på en brits i ett rum. Vet ni? Det var faktiskt väldigt avkopplande att ligga där och veta att jag inte kunde göra något annat än att vila och vänta på läkaren och provsvaren. Det blev några timmar på närakuten med olika prover, och till slut fick jag åka hem. Jag hade ingen allergisk reaktion utan en riktigt stor infektion i munnen, vilket har nog varit där lite väl för länge. Fick antibiotika utskriven och hoppas att det hjälper.

Det var lite om gårdagens bravader. Även denna läkare sa att jag absolut inte får träna och visst känns det konstigt. Dock respekterar jag min kropp och vill att den ska jobba med en sak i taget och göra mig frisk. Jag bara längtar till mitt första träningspass då jag förhoppningsvis har så galet mycket energi. Vilken känsla!

LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!!!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kristina
  27 maj, 2018 at 18:59

  En infektion i munnen? Kolla upp ifall det är nån tand som spökar :).

 • Reply
  Karin Fitness & Hälsa
  27 maj, 2018 at 22:09

  Ta hand om dig, Charlotte! Hoppas att det går över snabbt!!!
  Kram

 • Leave a Reply