Livsstil

Veckans lista – Nyklippt, Vårruset och lite antibiotika på det

Wohoo. Veckans lista är här! Denna vecka har varit riktigt bra förutom de tråkigheter som varit, men mestadels positivt, tycker jag. Tänk er, om en vecka när jag sitter och skriver veckans lista är jag inte ens hemma. Nåväl, här kommer några av veckans höjdpunkter. Håll i er, nu kör vi!

VECKANS MÅENDE: Börjar bli tjatigt det här, men ni vet ju redan hur veckan varit för mig. Ganska tuff och jag hoppas att det blir bra snart. Det är så påtagligt när det handlar om munnen och att det påverkar en så mycket.

VECKANS BÄSTA: Den här veckan har innehållit mängder av roligheter och det är svårt att bara välja en händelse av alla roliga händelser. Det var superkul att Outdoor bootcamp startade igång, Vårruset trots att jag inte kunde vara med, presslunchen i onsdags och allt kompishäng jag hunnit med.

VECKANS MYSIGASTE: Söndagens morsdag. Jag hade bokat in en frukostdate med Mamma. Jag hade tänkt en frukost på Pom & Flora, men det hade halva Stockholm också tänkt. Vi gick över gatan till Non Solo Bar och det gjorde vi helt rätt i. En supergod och mysig frukost blev det. Kändes lite som att vara utomlands med morgonsolen i ansiktet.

VECKANS STYLING: Hehe, ja, den här kategorin brukar jag inte ha med i veckans lista, men när jag klippt bort 15 cm av mitt hår då får den vara med. Ni ser, ganska stor skillnad va?

VECKANS SÄMSTA: Allt som handlat om min hälsa har varit riktigt sämst. Sen är det ju det här att jag inte kan träna. Känns verkligen konstigt!

VECKANS GODA: Hela helgen bestod bara av en massa gott! Blev ett besök på Mahalo både i lördags och i söndags. De har ju så mycket gott, dock måste jag klaga över deras mat då det är LITE mat. Det heter bowl, men ändå är maten på en tallrik. Det gillar jag inte, men maten är supergod!

VECKANS MEST LIKEADE BILD:
Det blev den här glada bilden från måndagens bootcamp med mig och Marie. Glada coacher = glada deltagare…hoppas jag 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply