Mat

När en frukost blev lite mer än bara ägg

En ny vecka som enligt mig startades på ett väldigt skönt och bra sätt. Jag skulle möta Marie för ett frukostmöte där vi skulle planera gårdagens kvällspass. Att hitta ett soft och gott frukostställe var svårare än vanligt då nästan all frukost var slut, var vi än gick.

Till slut hittade vi in till Luzette inne på centralen. Inte det vi hade tänkt oss en måndagsmorgon i maj, men så blev det. Vi fick ett bord och tittade igenom frukostmenyn där det fanns en massa gott, vilket blev svårt för två tjejer med beslutsångest!

Efter 15 minuter hade vi äntligen bestämt oss. Jag beställde en cappuccino, stor skål fruktsallad med en kokos-chiapudding och nötter till. Ett mycket bra val!

Marie beställde ett frukostpaket med smoothiebowl, smörgås, juice och kaffe. Inte helt fel det heller!

Tänk om man kunde starta varje morgon såhär. Lyx-frukostmöte med planering och genomgång inför veckan. Säger bara ”tuppen ja för det”!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply