Mat

Äter du samma slags frukost under din semester?

Att gå upp klockan sju på sin semester kanske låter helt galet för många av er. För mig är det skönt att gå upp tidigt för att hinna avnjuta en låååååång frukost innan det blir fullt i restaurangen.

Vi har redan fått in våra frukostrutiner. Jag börjar alltid med en stor tallrik med massor av frukt. Det är sådan lyx att de skurit upp och skalat allt så det enda jag behöver tänka på är vilken frukt jag ska starta med. Jag fortsätter sedan med att ta bröd, ett kokt ägg och två stekta ägg. Det är min första omgång av mat. Här nedan tror jag ni ser min andra frukosttallrik.

Juste, hur kunde jag glömma kaffet. Kaffet smakar inte direkt bättre här, men det är ändå gott för det har en touch av semesterkaffe. Jag börjar med en svart kaffe och därefter tar jag vad maskinen säger är en cappuccino. Jag skulle väl inte säga att det är det, men en kroatisk cappuccino, vilket är gott det med trots lite kaffe, hehe. Därför startar jag just med en svart kaffe till att börja med.Någonstans är jag ganska konservativ när det kommer till frukosten. Trots att jag är på semester och det finns hur mycket som helst till frukost så tar jag det som liknar mest det jag äter hemma.

Hur gör ni när ni är på semester och det serveras hotellfrukost?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply