Träning

Det här med träning

Det här med träning. Vi har alla olika relationer till den. Vissa kanske får ångest bara de hör ordet, andra bryr sig inte så mycket och tränar när de vill, och för mig är träningen min livsstil. Träningen för mig handlar inte om hur jag ser ut. Träningen för mig handlar främst om att utvecklas, må bra och att känna mig stark. Jag älskar att svettas, utmanas och vara i den stressfria zonen som träningen ger mig.I över tre veckor nu har jag inte tränat pga någon slags infektion i kroppen. Två olika läkare har sagt att jag inte får träna och jag har respekterat det och framför allt respekterat min kropp som jobbar för fullt med annat i kroppen. Till en början kändes det både bra och dåligt då jag hade haft på känn ganska länge att allt inte var som det skulle under träningen, men det kändes ändå så konstigt att inte få träna.

Nu börjar jag må bättre och jag börjar sakta men säkert komma tillbaka. Igår började jag min dag med en powerwalk och några sprints upp och ner för trappan som ni ser ovan. Jag var inte ens flåsig och vilken känsla! Den känslan var länge sen jag kände ♡

Suget efter träning är så stort, men jag skyndar långsamt. Det är så jag alltid jobbat.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply