Livsstil

10 saker du inte visste om mig

Okej, många känner mig genom träning, men ibland kan det vara kul att veta någonting annat om mig än BARA träning. Därför delar jag med mig om ”10 saker du inte visste om mig”. Enjoy!

 

  1. För ca 10 år sedan hade jag en väldigt stor blogg. I och med det blev jag tillfrågad att blogga på Expressen, vilket jag tackade ja till. Efter några veckor tackade jag för mig då jag tyckte de hade en dålig bloggportal. Kaxig 20 åring!
  2. Mitt första jobb var på en nyöppnad Taco Bar. Jag jobbade varje söndag 12-22 med en kollega. Det var aldrig några kunder där så vi satt och spelade kort och drack cola hela söndagarna. Rekordet var 8 kunder en söndag.
  3. Jag började med löpning för två år sedan när jag skulle springa Tough Viking 15 km. Året därpå fick jag möjligheten att springa fler lopp, vilket resulterade till mer löpträning för min del. Annars är jag mer en ”styrketränings-tjej” och gillar annan pulshöjande träning.
  4. Jag är en riktig Stockholmsbo, men ju äldre jag blir desto mer känner jag att jag skulle kunna bo en bit från Stockholm. Fast då skulle jag behöva en bil.
  5. Jag älskar porslin, mer än kläder. Eller ni har väl iofs märkt att jag inte är ett modelejon direkt, men porslin är så kul tycker jag. Det är ju lite kaos bland skåpen hemma med olika tallrikar, muggar och skålar.
  6. När jag var yngre hade jag en dröm om att bli skådespelerska, men fick aldrig någon huvudroll. Endast statist, stand-in och iofs en roll i en reklamfilm. Sedan fick jag vara med i Bartenderskolan, men det var en sådan dålig produktion att jag gömde mig från kameran i en månad. Ville verkligen inte synas i den produktionen. Det gick väldigt bra tills journalister började ringa mig och ville göra intervjuer med mig. Det resulterade bland annat med att jag blev Metros TV-Profil och var med på en sida i tidningen som hela min klass och halva Stockholm såg. Kul!
  7. Hatar att gå på offentliga toaletter. Då håller jag mig hellre en hel dag och dricker så lite jag kan. Kan tänka mig att mina föräldrar var oroliga för mig när vi bilade genom Europa som små och jag inte gick på toaletten förrän 15 timmar senare.
  8. Jag hade ostfobi som liten. Jag kunde inte ens ta i en ost och fetaost skulle vi inte tala om. Någon gång under mellanstadiet kom jag över det och idag älskar jag viss ost. Ibland kan jag få lite obehag-känslor för ost också. Så sjukt!
  9. Det var jag som ”raggade upp” min kille. Ett tips från mig till andra tjejer – Se till att du väljer den kille du vill ha och inte tvärtom.
  10. När jag och min vän Jenny hälsade på vår vän, Linda i Santa Barbara för väldigt länge sedan, så bodde Jenny och jag i en rosa husvagn. Det var coolt och kallt på natten, haha. En annan grej, när vi åkte hem från Las Vegas gick vår buss sönder mitt i ÖKNEN! Ett tips, åk aldrig greyhound bus.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply