Livsstil

Veckans Lista – Brutal träningsvärk, uppgivenhet och tandläkare

Den här veckan har varit blandat med semester och jobb.
Jag kom ju hem i tisdagskväll och dagen efter var det back to work på en gång.
Det har varit en härlig vecka, men den har också gått väldigt fort.

VECKANS MÅENDE: För 8 dagar sedan slutade jag med min antibiotika-kur och jag tänkte att allt skulle bli bra med munnen. Det tog bara några dagar innan läppen svullnade upp igen…suck. Uppgivenhet deluxe! Ringde tandläkaren då de har stenkoll på munnen. Fick en tid dagen efter och nu går jag på en annan kur och HOPPAS INNERLIGT att det kommer funka.

VECKANS BÄSTA: Att komma igång med jobbet igen och med träningen. Sen måste jag även säga att lördagens 30 årsfest var fantastiskt kul. Helena och Linn hade sin 30 års fest för sina vänner och släkt med ett Gatsby-tema.

VECKANS SÄMSTA: Måste vara som sagt det här viruset eller vad det nu är som spökat allt för länge.

VECKANS GODA: All glass jag ätit. Jag äter nästan en Barebells-glass varje dag och då den glassen med vit choklad. YUM YUM YUM! Sen köpte jag även Frill igår med smaken Nutty Caramel, och den var magiskt god. Om ni inte visste det ÄLSKAR jag glass!VECKANS TRÄNING: I lördags blev det ett kort pass på gymmet där jag körde lite ben, mage och axlar. Träningsvärken kände jag komma under själva passet. I söndags kunde jag inte gå och idag är det likaså. Galnaste träningsvärken ever!
VECKANS MEST LIKEADE BILD:
Bild från i lördags när Mathias tog ett kort på mig efter träningen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply