Hälsonytt – wellness för ditt inre- och yttre välmående

Foto. Pexels.com

Nu är det januari och många vill fokusera extra på hälsan. Här tipsar vi tipsar om produkter som vi själva har testat för att boosta ditt inre-och yttre välmående.

 

  1. Färskpressade juicer. Att dricka raw, färskpressade grönsaksjuicer är ett bra och naturligt tillskott för att försäkra dig om att du får i dig de vitaminer du behöver. HÄR kan du läsa mer om Juicas goda juicer.

2. Tvätta miljövänligt. Det borde vara en så kallad “no brainer” att tvätta så miljövänligt som möjligt. Washologi by Viktorias tvätt- och sköljmedel tvättar både rent och luktar ljuvligt gott. Läs mer om dessa rengörande underverk HÄR

3. Wellness börjar inifrån. Vi rekommenderar att i alla lägen, först se över matvanorna, innan du börjar äta kosttillskott. Men under vissa perioder under året stressar man mer och har svårare att äta efter regelboken. Då kan det kanske vara bra med ett tillskott. HÄR kan du läsa mer om Oriflames Wellness-pack, för honom och henne.

4. Hälsa för huden. Så här års kan hud och läppar bli nariga. Då ska testa dessa mjukgörande läppbalasam från Weleda som både vårdar, har en fin konsistens och smakar gott på läpparna. HÄR kan du läsa om dem.

5. Packa smart. Ergonomiskt är alltid rätt! En ryggsäck är en bra investering för ryggen och ett hälsosammare sätt att bära. HÄR får du mer info om Vans Realm Classic Backpack i leopard.

6. Hälsa för själen. Att förvara choklad med hög chokladhalt (85%) i kylen är perfekt livräddare när sötsuget sätter in. Det räcker med en ruta så är du nöjd! HÄR kan du läsa mer om den.

7. Aktiv familjetid. Dessa roliga mössor med tillhörande bollar från Flying Tiger var den roligaste julklappen i år. Och jättebillig, bara 40 kr! Genom att jaga varandra och kasta de mjuka bollarna i skumgummi på varandras huvuden får du poäng. Som en blandning mellan spökboll och tafatt. Skrattfest och jättejobbigt i ett! (Säljs enbart i butik.)

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.