Yoga of Hope – för dig som vill yoga och samtidigt bidra till Barncancerfonden

"Jag väljer att engagera mig i Yoga of Hope digitalt med mitt företag @flowwithfanny för att jag vet att ALLA kan göra skillnad och att vi tillsammans är så mycket starkare. Mitt hjärta slår för att hjälpa andra och detta gör mig berörd på ett sätt som gör att jag inte kan ducka för möjligheter att bidra!"

Barn och cancer hör inte ihop. Yoga of Hope är evenemanget för dig som vill yoga och samtidigt bidra till Barncancerfondens viktiga ändamål. Yoga of Hope är ett samarbete mellan Barncancerfonden, Yogobe och yoga- och träningsbranschen. Du får chansen att göra gott samtidigt som du utför en härlig aktivitet tillsammans med nära och kära!

Yoga med Fanny

I år finns möjligheten att delta på ett digitalt event – FlowWithFanny är en av de som väljer att arrangera en liveklass via zoom, alla insamlade pengar går oavkortat till barncancerfonden. Nu på söndag kl 11:00 guidar vår yogainstruktör Fanny en mjuk klass med temat “heart opening” – klass som alla kan vara med på oavsett om du yogat tidigare eller vill yoga för första gången.

Så gör du för att bidra

Du anmäler dig via Yogaofhope (sök FlowWithFanny) och betalar direkt till insamlingen. Anmälningsavgiften är minimum 200:- men du kan välja en egen summa över det också. Dagen innan eventet kommer du få ett mail med en Zoom-länk som du kommer kunna koppla upp dig på. 

Förtydligande:

Yoga med Fanny: När? Nu på söndag 15/11 kl. 11.00-12.00. Var? LIVE via din skärm, du yogar hemifrån. Hur gör jag för att anmäla mig? Klicka HÄR

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.