Resa

Nära döden upplevelse

När du löser detta sitter jag med en kaffe i handen, det är morgon och jag mår bra. Men jag kunde mycket väl ha. Stor någon helt annanstans..

I onsdags åkte jag och min sambo ner mot landet på som ligger på västkusten. Vi hade kört hela kvällen och mörkret hade precis lagt sig. Med bara 20 minuter kvar åkandes på en enskild landsväg springer helt plötligt en älg ut framför vår bil.

Det blev en kraftig smäll, vi körde i säkert 100 och älgen flög rakt över vår front över bilen och la sig bakom i ett dike.

Jag och Jesper kollade på vara vara varandra för att se att vi var ok och mirakulöst nog kom vi undan med bara lite glassplitter i händerna.

Bilen var totalförstörd och en bärgare fick komma för att boxers bort den, älgen klarade sig inte heller.

Vi var båda i chock ett bra tag efteråt och kalla efter att ha stått ute och väntat på att mamma och pappa skulle komma och hämta oss. Men vi var ok.

Förutom att jag spelat upp sekvensen när älgen spran ut framför vår bil, när jag skriker till och jag ser Jesper få glas över sig i ögonvrån så är det enda jag kan tänka på. ”Jag är så tacksam” för att jag lever och framför allt för allt jag har.

Det är så lätt att glömma bort när vardagen knackar på men om det är något den här upplevelsen har gett mig så är det en ännu starkare uppskattning och tacksamhet över det jag har i mitt liv. Min familj och mina relationer betyder allt.

Så med det lämnar jag ifrån mig datorn för nu ska jag äta frukost och spela ännu mer golf med dem fina människorna jag har i mitt liv.

Till dig som läser har jag bara en sak att säga just nu: ta vara på tiden med dig själv och andra. Inget är för alltid

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply