söndag, november 29, 2020

Kontakt

I Am Ready
Hälsosajten för gemenskap och sund hälsa

Vilka är vi?

Vårt fokus är sund hälsaVi vill jobba med genuina människor med hjärtat på rätt ställe. Vi tror på mänskliga möten och vill inspirera till gemenskap och rörelseglädjeVi anser att alla individer har samma värde men att vi föds med olika förutsättningar att uppnå hälsa och livskvalité.

I am ready – The story

I am ready grundades 2015 av Mårten Nylén med en serie livsstilscamps.
Några år senare, då campsen legat på is under en period, såg makarna Nylén chansen att vidareutveckla grundidén och konceptet I am ready.
I november 2017 lanserades I am ready på nytt med en vision om att bygga en stark hälsoportal med fokus på sund hälsa.

Vi erbjuder

I am ready erbjuder skräddarsydda och målgruppsnischade events och workshops. Samt föreläsningar och företagspaket.
Vi har en medlemsbas och en gedigen presslista
Nätverk
Rådgivning
Content
Redaktionella- och kommersiella samarbeten
Annonsering

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss går det bra att mejla till info@iamready.se

Nyhetsbrev

I am ready's nyhetsbrev skickas ut I slutet av varje månad. Som prenumerant blir du först med att ta del av erbjudanden och kampanjer i I am ready shopen. Du får rabatter hos våra partners och medlemspris på våra events.

I Am Ready på sociala medier

Facebook:  I Am Ready Sweden
Instagram: @iamready.se
#iamreadyse

Redaktionen

Mårten Nylén

CEO, grundare och affärsutvecklare. Till yrket tv-profil och PT, föreläsare och i december 2018 aktuell med en konceptbok.

Efter fyra säsonger som tränare i tv-produktionen Biggest Loser, där Mårten coachat fram en vinnare varje säsong, vill nu Mårten ge fler chansen att förändra sina liv.

martennylen

martennylen.com

Malin Nylén

Chefredaktör och projektledare som driver I am ready tillsammans med Mårten. Hälsopedagog och personlig tränare, tidigare chefredaktör på sportmagasin samt träningsexpert för Aftonbladet Wellness och ToppHälsa-bloggare.

Utöver det dagliga redaktionella arbetet och bloggen på I am ready, utbildar Malin sig inom grafisk design, frilansar som skribent och jobbar med kreativa koncept och PR-events inom hälsa och träning.

malin_nylen

malinnylen.com

Martina Rehn - träningsredaktör

Martina Rehn, 28, licenserad och internationell personlig tränare. Martina har tävlat inom bikini fitness i Australien och jobbar i dagsläget som frilansande PT. Hon instruerar även träningspass i Sverige och utomlands, samt jobbar med online coachning.

Martinas artiklar: iamready.se/author/martina/

martinanatalie

martinarehn.com

Fanny - wellnessredaktör

Fanny Elgstrand, 22 år. Utbildad personlig tränare, Hälsocoach och Yogainstruktör. Har jobbat med gruppträning de senaste sex åren, bland annat för ApolloSport och på SATS i Stockholm. Idag driver Fanny yogaföretaget FlowWithFanny med basen i Östergötland.

Fannys artiklar iamready.se/author/fanny/

flowwithfanny

Flowwithfanny.se

Lisa Nilsson – matredaktör (av det gröna köket )

Lisa Nilsson, 25, driver eget företag och jobbar som frisör. Utöver frisöryrket skriver hon om mat på I AM READY där hon delar med sig utav hälsosamma recept med fokus på växtbaserade livsmedel, samt driver receptblogg.

Lisas artiklar iamready.se/author/lisa/

foodbylisanilsson

Blogg Lisaanilsson.se

Wilhelm Nilsson – sportredaktör 

"Wilhelm Nilsson, 25, har arbetat som journalist i snart tio år. Genom åren har han bland gjort journalistiskt arbete åt Expressen, Hallandsposten, 24Sverige och Lokaltidningen. Wilhelm har också skrivit en hel del artiklar åt både fotbollsföreningen Malmö FF och IKEA.”

Wilhelms artiklar iamready.se/author/wilhelm/