Blir du också lurad av sociala medier?

Blir du också lurad av sociala medier? Att tro du vill ha saker du egentligen inte vill bara för nån annan har/gör det? Det är så många som är gravida just nu, eller säkert lika många som alltid men många som jag följer på sociala medier. Och det sätter griller i huvudet på mig. Jag kan inte hjälpa det. -Åh, jag vill också. Vore det inte mysigt med en till ..?
Text. Annika Larsen Foto. Shutterstock

Alltså nej! Annika. Kan berätta om vägen hem från förskolan i går. En ettåring som gör allt han kan för att komma ur vagnen, ålar och skriker. En fyraåring som vägrar gå hemåt. Ska stanna överallt, lyssnar inte på något jag säger. Grinar högt, jag är “världens dummaste”. Fick på riktigt bära henne över axeln samtidigt som jag ratta vagnen på isen. Ja gatorna är inte direkt sköna att gå på just nu. Den äldsta, ja han gör sitt bästa för att hoppa sönder isen och sjuåringen vill också bli så blöt som möjligt.

Läs mer av Annika Du vet väl om att du är värdefull? 

Klockan närmar sig fem och vi behöver komma hem och sätta igång middagen. Tillslut sätter jag ner den hysteriska fyraåringen i vagnen bakom brorsan. Och vad händer jo sen, jag halkar och blir liggande på marken i max en sekund, men jag lyckas åtminstone hålla emot vagnen så barnen inte åker i backen. Låtsas som ingenting och bara går vidare. Blodet rinner längs benet och tänker nej Annika, fyra är alldeles lagom. Om inte en för mycket, hehe. Skulle inte byta ut någon av dem. Inte ens mot att få sova hela nätter resten av livet!

Du kanske även gillar Hur ofta vilar du? 

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.