Hälsa

Må bra

Hej bloggen, long time no write. Försöker hitta vardagsbalansen mellan att sköta ett webbmagasin (och allt som hör därtill) och att sköta om mig själv. Det här med självledarskap … Att leda sig själv, är ibland som att en blind leder en blind. Försöker sätta riktlinjer och gränser för mig själv … och se till att träna. Just nu känns det som jag ”börjar om” och ”tar nya tag” varje vecka. Varje gång jag tränar blir jag påmind om vad som är det allra viktigaste … att må bra. För håller inte jag ihop, kommer ingenting att blir bra.

Jobbet med att utveckla en onlineprodukt tar aldrig slut. Som ensam redaktör förväntas jag vara ALLT – kreativ, smart, social och insatt. Uppdatera  med intressanta och aktuella nyheter, vara spindeln i nätet, sköta kommunikationen med bloggare, experter och företag. You name it!

Vi presslanserar på torsdag om en vecka och ställer ut med monter på Fitnessfestivalen 1-3 december. Bara att layouta en flyer tar sin beskärda tid. Allt tar tid och att göra-listorna tar aldrig slut. Men du gör det, tar slut, om du inte ser upp. Måste påminna mig varje dag om att prioritera bättre. Boka möten (träningstid) med mig själv. Jag är min egen musa och inspiration till mina artikelidéer.

Och har du som jag, lite svårt att förhålla dig till övergången mellan höst och vinter … årstiden med mörker, kyla varvat med slask? Läs då artikeln som jag publicerade i dag … där vår dietist Marina Sjöberg svarar på frågor om vitamintillskott. Nödvändigt eller inte? Svaret får du HÄR. 

 

Hållbart mode

Besatt

Tror man måste vara lite besatt (läs ha mentala problem) för att blir så bra på andrahandsmarknaden som jag har tränat mig till att bli. Precis som börsmäklaren kollar kursen på morgonen, scannar Tradera. Fråga mig om säljfaktorn i ett plagg eller om fraktkostnader … Jag har svar på det mesta.

Klickade hem ”million dollar-kappan” för bara 300 kr … samtidigt som jag tagit ett tårfyllt farväl av mina snyggbyxor i skinn från GETZUS i 36 …. Efter 5 år på jeanshyllan, får jag acceptera att jag aldrig kommer att komma i de där skinnbrallorna igen, och säljer dem nu motvilligt vidare. Hoppas du kommer gilla dem, ”Suphaphorn” i Vallentuna. Kanske kommer jag mejla dig (och försöka köpa tillbaka dem) när jag får serparationsångest från ”de perfekta skinnbyxorna”… Det har hänt förut, haha.

Besatt

Million dollar-kappan budade jag hem för utropspriset 300 kr. Till den matchar jag en kort kavaj från Massimo Dutti som jag kom över för 50 kr … Kjolen från Zara kostade 50 kr och de snygga stövlarna i mockaimmitation rodde jag hem för 70 kr.

besatt

besatt

besatt

Så här såg annonsen ut … Krävs ett tränat öga för att se att den här kappan är snygg.

besatt

Skinnbyxorna när det begav sig … Jag och Mårten på UFC-gala 2012. Jag var betydligt mer vältrimmad på den tiden…  Tränade varje morgon innan jobbet och åt efter ett strikt matschema .Och jag kan inte skylla på gravidkilon eller så. Nej, jag har bara blivit mer digitaliserad och mer livsnjutare med åren. Men det kan ju vara okej, eller hur?! 

 

 

Tävling

Tre är en trend

Tjenixen, hoppas att allt är fint med dig denna blygråa lördag! Kom på att jag har glömt att dela med mig av en nyhet. Jag vann ICA´s #vågatesta tävling (i samarbete med Bonniers kreativa avdelning) på instagram som gick ut på att vara kreativ och ”busa till det” med grönsaker. Tack för det Bonnier 😉

Vinsten, ett presentkort ICA och 1000 kr … så när Mårten kommer hem i dag kan vi vältra oss i mat. Det här är min tredje vinst och tredje kommersiella tävling jag ställer upp i.

Första gången jag vann en annonserad tävling, var jag i mellanstadieåldern. Då rodde jag hem förstapriset (en stor och röd Viking Line-väska) i en teckningstävling som Västerås Brandförsvar var avsändare för … Den var kanske inte så värst ”kommersiell” i och för sig, haha. Andra kommersiella tävlingen var en utlottning för Damernas Värld för två år sedan. Då vann jag en parfym. Och så nu … pengar till mat.

Tre är en trend, eller hur?! 😉

Tre är en trend

”The sky has no limit, only your brain is” Inom kort ska jag till ICA och pitcha min projektidé som jag jobbat på snart ett år nu … Testade att göra en kopp, för att illustrera idén med foto och form.

 

 

 

 

PR-event

Celebert schabrakparty när Oriflame firade 50 år

I går hade jag en av de trevligaste kvällarna på länge när Oriflame firade 50 år, med ett celebert schabrakparty i en fin festvåning i city. Jag och Tess bjussade på studieexempel i vad som egentligen händer när du fyller två vuxna, något utarbetade kvinnor med bubbel på tom mage … och placerar dem intill ett bollhav med inbjudande färger…  Svar: De hoppar i och vägrar gå upp.

Vi som principfast hade planerat att ”bara stanna en timme”, dröjde oss kvar i minst två. Bara för att vi hade så himla trevligt! Varje rum erbjöd ett tivoli med photo booths och tävlingar med vinst varje gång-garanti. Vi ville aldrig gå hem!

Den magiska Askungen-formeln slog ner som en blixt när Therese sa: ”Går vi inte hem NU, kommer du inte orka träna i morgon bitti”.

Kittad med ”prinsessdrömmen” under armen, satte jag nyckeln i låset runt 22.00 …  Ett överlevnadskit för en eventuell skönhetskris – en goodiebag fylld med glittriga och väldoftande skönhetsprodukter, såpbubblor och delar av bollhavet (!!!) och känslan av att ha haft den roligaste tjejkvällen på flera år. Vet inte när jag hade en sådan senast?

Tack Oriflame och Vass PR för en mycket välarrangerad och generös afton.

Och JA, jag kom upp i morse och tränade klockan 07.00 😉 Träning är nyckeln till väldigt mycket och det i särklass bästa anti aging-knepet om du frågar mig. Visste du att det finns studier på att du faktiskt vrider tillbaka klockan på riktigt genom att träna och svettas? Läs HÄR

Celebert schabrakparty när Oriflame firade 50 år

Jag, Therese och Cornelia som jag lärt känna som Oriflames PR-chef. Numera finns hon på Presskontakterna.

Celebert schabrakparty när Oriflame firade 50 år

Känns fint att kunnat bidra till dagsfärska forskarrön. 😉

 

Celebert schabrakparty när Oriflame firade 50 år

Allting har ett slut. Känner mig tacksam för förmånen att få inbjudningar till sådana här trevliga tillställningar.

Celebert schabrakparty när Oriflame firade 50 år

”HAPPY HEALTHY HOUR” med tjejerna på Studio Levels.

Celebert schabrakparty när Oriflame firade 50 år

Bildbeviset!

 

 

Hälsa

Min dag i klockslag

I flera dagar… sedan i måndags… har jag känt mig lite stressad … otillräcklig … för att jag inte har haft energi över till instagram, då jag vet att regelbundenheten är viktig. Men jag har bara inte orkat vara ”influenser” … också … då jag är så aktiv i så många andra kanaler och sammanhang. I-världsproblem av i dag, eller hur! Jag tänkte berätta om hur en dag i mitt liv kan se ut.

06.30. Stiger upp. Kissar undertiden jag konstaterar att jag fått mens.”Kastning!” Sätter på kaffe och tar tag i Mårtens PT-klient-fakturor innan jag sätter tänderna i någonting ätbart. Det administrativa i bolaget … dvs att följa upp Mårtens samarbeten, skriva traktamenten, betala kundfakturor, fakturera och momsa varje månad, är sånt som jag fixar med löpande och som tar en hel del ”osynlig” tid. Nu har vi blivit dumpade av vår revisor som gått in i väggen och måste kvickt hitta en ny, vilket stressar mig just nu.

08.00. Scrollar igenom alla bloggar på Iamready och gör en artikel på Alexandras blogg om bra kontaktövningar för rumpan. Noterar att det finns en hel del bra inlägg att lyfta i passande turordning. Bokar in en intervjutid på fredag med en vetenskapsjournalist om ett både högaktuellt och intressant ämne. Får mejl av vår webbtekniker som säger att du är det klart med SEO-plugin och en plugin som gör att bloggarna enkelt kan lägga till sina instagramkonton. Får mejl från ett företag som jag kontaktat angående ett samarbete med sajten att hon ska ge besked på måndag. Bestämmer med Tess att vi ska gå på Oriflames 50 årskalas.

Min dag i klockslag

Morgonkiss med ”Piff” och ”Puff” <3

09.00. ”Kladdar” på mig lite mascara, concealer och lite solpuder. Får jättebråttom ut med hundarna. Har fortfarande inte ”hunnit” äta frukost. Ifrågasätter mina prioriteringar undertiden som jag rastar ”trollen”.

09.33. Upptäcker att jag missat pendeltåget precis och att nästa går först 13 minuter senare?!!! Bokar en Uber och lägger upp ett par nya Tradera-annonser på vägen till Sturegatan 26. Uber-chauffören tar mig på nya vägar och ett tag undrar jag vart bilen är på väg.

Min dag i klockslag

I Uber på väg till Lyko.

10.08. Stövlar in på Lykos konceptsalong, försenad, med en 7-Eleven-påse med en grillad surdegssmörgås som osar misstänkt likt pizza. Inte för att en pizza på nåt vis hade varit en dödssynd, bara en ovanlig frukost för att vara jag. ( kanske heller inte den bästa frullen för någon som mestadels sitter stilla vid en dator)

Min dag i klockslag

Bästa Momo.

Lite nyttigt … lite av varje skulle jag vilja påstå.

10.15-12.00. Alltid lika trevligt hos Momo. Inte bara för att jag alltid blir så sjukt snygg i håret … Så ”håll käften-snygg” som jag känner mig när jag lämnar hans salong, ungefär varannan månad, känner jag mig aldrig annars. Jag passar på att njuta när det väl vankas ”beauty” på silverfat.

Momo är verkligen superduktig och vi spånar kring en massa intressanta vinklar på artikelidéer som vi ska göra tillsammans. Momo rekommenderar oss hans revisor och jag känner mig mycket lättare i sinnet när jag lämnar lokalen, än när jag kom. Konstaterar hur viktigt det är med mänskliga möten och hur mycket viktigt du missar, om du sitter och gömmer dig bakom en skärm. På vägen hem sitter jag i samtal med en PR-byrå angående samarbete med två av deras kunder. Två presentationer måste göras. På engelska.

Modeinspiration i Elle. Jättesnygg teddykappa men 18000?! Det är det HÄR jag menar, när jag säger att jag tycker modemagasin är skeva som inspirerar med plagg i en prisklass, som en normal inkomsttagare inte har råd med. Jag tycker det är nästan att håna sina läsare. Vad tycker du?

ready, steady …

Go! Så här fin blev jag… Och kappan jag har på mig klickade jag hem för bara 300 kr. Du kan se ”dyr” ut om du klär sig smart.

Vegansk hårvårdsserie … Mer sånt och sunt kommer du få läsa om på Iamreay.se

13.00-15.30. Hundpromenad och lunch med pappa som kört för att hälsa på mig från Västerås. Vi går några kilometer i Hagaparken innan vi äter älgfärsbiffar och potatis på kvarterskrogen där vi bor. Alltid lika gott och trevligt. Textar lite med Mårten som är nyvaken i LA. Skönt att få lite avbrott från jobbet.

Min dag i klockslag

Fina pappa <3

Min dag i klockslag

Älgfärsbiffar på Basic.

16.00. Jag svarar på några mejl. Lägger upp en bild på instagram på mig i mitt nyfrissade hår och i min nya kappa som jag budat hem på Tradera till fyndpriset 300 kr!!! Byter om och tar sedan tunnelbanan till Rådhuset för att träna Powerbox för Marie på Studio Levels. Första ordentliga träningspasset på den här veckan. Men ännu är inte veckan slut. Tur att jag har fyra dagar till att träna på. På fredag är det HEALTHY HAPPY HOUR med Marre på Studio Levels.

Min dag i klockslag

”Fight Club” på våning 3. 😉

Jag och Ann-Sofie ”sparrades” för glatta livet.

18.30. Stärkt efter ett roligt pass som fick 50 minuter att ”försvinna”, bara sådär. Promenerar med Marie till Sankt Eriksplan och köper våtservetter på vägen som jag ska använda till för att göra rent min dator. Vi pratar I am Ready och diverse projekt. Alltid kvalitetsumgänge med ”Marre”.

19.30. Kommer på att jag ska fixa layout på Mårtens kundfakturor för att de ska uppfattas som lite mer ”varumärkesbyggande”. Fixar med det innan jag går ut med hundarna på deras kvällsrunda. Det är svinkallt och det blir en kortis. Väl inomhus slänger jag ihop ett litet kvällsmål och börjar planerar en dagordning för morgondagens jobb och då jag bland annat ska hjälpa Alexandra att plåta bilder till bloggen på morgonen. Utöver det ska jag mejla Momo artikelidéer och förslag på tidsplan, läsa på om nya forskarrön och sambandet mellan Alzheimers och diabetes … Redigera och publicera tre artiklar … mejla artikelidéer till vår dietist och ladda ner Windows och ett nytt faktureringsprogram. Lägga upp fler Tradera-annonser, städa och gå på Oriflames födelsedagskaka. Gå hem tidigt och spiknykter, då jag vill träna dagen efter.

Utöver allt jag har gjort … har jag tänkt (nästan) ”100 gånger” att jag MÅSTE städa innan jag ska hämta Juli på Bromma på fredag. Frågan är bara när… och hur det kommer att gå till?

Förresten … sa jag ”blogga” också?

 

 

 

 

 

 

Hälsa

Som kladdkaka… Fast nyttigt och bara 3 ingredienser (tar bara 2 minuter att göra)

[Läs dessa första rader högt för dig själv med Mia Skäringers Ack Värmland-röst] ”Jaha, nu passade det minsann att klicka?! Drömmen om en genväg … Hallucinationen om att kunna trycka i dig choklad som en gris, utan några konsekvenser överhuvudtaget. Ska den önskedrömmen besannas nu? Faktum är att den ska det. Så läs vidare, It´s your lucky daj todäj”! 😉

Ur livet. På vägen hem från kontoret i dag såg jag att de bjöd på chokladbollar i köket … Jag blev frestad och var jättenära att köpa med mig ett par Delicatobollar från kiosken på pendeltågsstationen … För att sedan trycka i mig dem på tvären, båda två, till kaffet. Ensam. Framför datorn. Vem skulle märka??? Lovar att fånga instaögonblicket någon gång, haha.

MEN jag gjorde det inte…*trumvirvel* Istället (hälsopoäng till mig) gjorde jag ett mycket moget avvägt konsekvensbeslut och mosade en banan som jag blandade i min Obh-blender med 2 msk rå kakao och 1 ägg. Ner med smeten i en skål och in i micron på fullt fräs i 1,5 minut. En klick vispad grädde och några hallon. Gott att bryta av det söta med syrligt. Det kanske inte låter som en hit, men det är överraskande gott! Det här är ett recept som jag vill dela till alla mina PMS-sisters. Novembermörker och PMS kan ju vara orsaken till att jag kände mig extra låg igår? 😉

Till saken hör … Att… När jag bloggade på ToppHälsa delade min dåvarande bloggkollega självbefinnande-Åsa ett recept på nyttig ”kladdkaka” med bara tre ingredienser som skulle vara (nästan) lika god som vanlig kladdkaka. ”Jamen orka hyckla?” Tänkte jag lite trött. ”Sluta krångla och tryck i dig en bit vanlig j*kla kladdakaka om du är så himla sugen?!” För mig framstod Åsas recept som ungefär lika lockande och tillfredställande, som när du är svinsugen på vin men tvingas dricka blåbärsjuice istället. ”Nästan samma sak”. Eller hur?! ”

Ibland kan jag tycka att det förekommer så himla mycket hycklerier i hälsovärlden. Det man visar upp ska vara så ”fint” och ”skitnödigt” hela tiden… fast alla äter godis i smyg. Okej, det gäller kanske inte alla… men säkert många.

Den idealistiska-klick-vänliga-rubriken på ett hälsomagasin ska helst innehålla ordkombinationen utav ”snabbt” ”enkelt” ”sockerfritt” ”glutenfritt” ”(nästan) inga kalorier” …. Eller … ”Ät pizza varje dag och gå ner 20 kg till Midsommar” … och inom parentese (”Metoden som faktiskt funkar”) Men det gör den säkert … Metoden banta på pizza  …  äta pizza varje dag och gå ner i vikt. Men du kan inte äta så stor mängd och du lär få fin näringsbrist.

Men faktum är att den där kladdkakekopian, ”bluffreceptet”… det funkade! Jag minns det som igår… jag gick på knäna mentalt och det var veckan innan mens … Jag var extra sårbar och hela mitt väsen skrek efter CHOKLAD… Det var den dagen jag var desperat nog för att sjunka tillräckligt lågt och testa receptet. Motvilligt fick jag krypa till korset och erkänna 1-0 till välbefinnande-Åsa. Så TACK Åsa ”kladdkakan” Nyvall … ”Life saver!” Din kladdkaka har räddat många kritiska stunder, haha. <3

Som kladdkaka... Fast nyttigt och bara 3 ingredienser (tar bara 2 minuter att göra)

Kvinnan… Legenden… Åsa ”kladdkakan” Nyvall. Foto: ToppHälsa

Hälsa

Är du ditt jobb?

[Varning för långt inlägg …]  ”Du är aldrig starkare än din svagaste länk”. Vi har alla någonting (en svag länk) som vi kämpar med. ”Tröttnar du inte på att alltid vara så hurtig?!” Undrade brorsan nyfiket härom kvällen. Visst gör jag det. Rätt ofta faktiskt. Men jag behöver träningen för att må bra och vara i balans. Så fort jag slarvar med träningsrutinerna (flera dagar i rad) börjar jag att må dåligt. Vilket jag har gjort, slarvat alltså, sedan Mårten åkte till LA. Jag har suttit alldeles för mycket vid datorn, bälgat kaffe och sovit oroligt.

I dag gjorde jag till och med ett EKG, för att jag har haft hjärtklappning och upplevt tryck över bröstet den senaste veckan, och adrenalinrusher, på det där viset du upplever när du blir rädd. Men såklart var det ingenting fysiskt utan troligtvis symptom på stress. Jag. Skomakarens barn.

Hajade till igår när en kompis frågade ”hur det var” och hörde mig själv svara: ”Allt bra, vi har nyss lanserat ett webbmagasin …”

”Vi har precis lanserat ett webbmagasin” Jesus! Är jag mitt jobb? Det var så jag kände efteråt inför mig själv och min situation. Såg framför mig att ”alla” andra satt hemma och åt mysig söndagsmiddag med sina barn medan, jag satt ensam på Vapiano och korrekturläser texter. Kände mig lite tragisk där och då.

Min svaga länk (läs en av dem) är att jag alltid haft en benägenhet att absorberas av jobbet … Just nu är det en webbsida som är ”mitt liv”. Jag själv, som person, är uppenbarligen inte tillräckligt viktig att sätta först.  Jag måste hela tiden aktivt jobba för att rangordna mig själv över hundarna .. och vid 43 har jag tröttnat på att ”onanera” till min egen spegelbild. Bildligt talat alltså. Men jag kan ändå avundas en tjej med ett perfekt lockat hårsvall … eftersom jag förstår hur länge hon måste stått och fixat sig själv framför spegeln för att se ut sådär. För att hon tycker att det är viktigt. Att hon är viktig. Själv springer jag ut genom dörren med ”rosor” på kinderna, efter morgonlavetterna som får utgöra mitt ”vardagssmink”. Nästan så illa är det vissa dagar, när jag jobbar hemifrån.

Så i kväll har jag tvättat sängkläderna för att fräscha till det för mig själv. Fast jag är ensam och Mårten är borta(”vuxenpoäng” till mig) Jag har lagat lax i ugn som jag ätit med keso och morötter. Till ”efterrätt” testade jag att göra grönkålschips för första gången. Blev sådär för jag tror att de var lite för fuktiga efter jag först sköljt dem i vatten … de hann inte torka nog, innan jag lade in dem i ugnen med olivolja och flingsalt. Men det kändes ändå bra att ha ansträngt mig för min egen skull.  Inte bara suttit vid datorn hela kvällen som jag brukar.

Varför tror man alltid att gräset är grönare på andra sidan staketet? Jag har låst mig vid tanken att ”om jag bara hade varit mamma, då hade ALLT varit bättre. ”För vad kan väga tyngre än kärleken till ett barn? Jag hade mått bättre, livet hade känts mer meningsfullt och prioriteringarna hade fallit på plats på ett mer naturligt sätt. Det är åtminstone vad jag inbillar mig … Men nu är det ju som det är. Jag måste fortsätta livet utan att vara mamma och få tillvaron att fungera ändå. Eller så krävs det kanske att jag måste bli sjuk eller bryter nacken som Elin gjorde för att jag ska uppskatta det jag har, på riktigt? Inte bara säga det.

HÄR kan du läsa den inspirerande intervjun med Elin Härkönen som duktiga Anki Ström har skrivit.

Hälsa

Grattis till mig på Fars Dag

I dag är det Fars Dag … Det är en särskild dag i kalendern att tacka och uppmärksamma sin pappa på. Jag är tacksam gentemot min pappa för ett milslångt pärlband med olika orsaker: Nummer ett för att han hookade upp med mamma för en massa år sedan, även om jag fick en ”kraftig benstomme”…  Någonting jag sörjde kraftigt i tonåren, haha! Och trots att det var jättelänge sedan mamma och pappa var gifta och levde tillsammans, är jag tacksam för att jag fick börja de första 17 åren i kärnfamiljen ”Eriksson”.  Men det där med kärnfamilj ska man inte fästa för mycket känslor vid 😉

Så grattis till mig för att jag finns! Och vilken jäkla tur jag har haft, att jag fått fostrats av vuxit en nykter och drogfri pappa. En pappa som dragit gränser och behandlat mig väl. Det är ju tyvärr ingen självklarhet. Inget barn som föds till den här världen får välja sin pappa. Det är ett lotteri. Både när det kommer till gener, trygghet och samhällsklass. Jag hade tur som fick växa upp med min pappa som manlig förebild. Så grattis till mig på Fars Dag! Det är inte alla som haft sån tur som jag <3

Grattis till mig på Fars Dag

Pappa i min ålder … Stilig och trendig han var i skägg. 😉

Grattis till mig på Fars Dag

Två generationer fädrar. Min bror Petter är 3 år yngre än jag och har 2 söner … Frank 5 år och Vincent 3.

Grattis till mig på Fars Dag

Jag och farsan hade balkongbaluns i somras. Hur trevligt som helst! Vinet du ser i bild är mitt favoritvin nummer !. Så gott!

Grattis till mig på Fars Dag

Fläckarna går aldrig ur kattdjuret. 😉

Grattis till mig på Fars Dag

Alltid lika speciellt att umgås i mitt uppväxthem. På den här adressen i Västerås bodde jag från det jag var 3 år till 18 … Många fina minnen från Västerås.

 

Hållbart mode

Andrahandsfynd

Jag fortsätter på temat hållbart … Du har verkligen allt att vinna på att köpa second hand. Älskar att göra andrahandsfynd! Känner en fantastisk tillfredställelse i att göra kap. Får värsta erövringskicken varje gång. Här visar jag en outfit som kostat mig 279 kr i inköp: Skinnjackan från Marc O´Polo, 160 kr + matchande stövlar från ZARA, 69 kr + Stickad armyinspirerad polo från Solid jeans, 49 kr.

Byxorna i ridbyxmodell är köpta på ZARA år 2010, skärpet köpte jag på H&M för typ 15 år sedan, solglasögonen från Celiné köpte jag på rea för 4 år sedan och väskan är en förlovningspresent från Mårten som jag (och Nitro, min hund) använder alltid och jämt. Tror den kostade 4500 kr då? Nyss hörde jag att butikspriset är det dubbla? Snacka om bra avkastning!  😉

Läs även mode med en mening

Andrahandsfynd

Jackan är hur fin som helst i kvalitén. Som ”ny”, fast den är buren av någon annan. Ibland undrar jag vad det egentligen är som får en person att ”dumpa” iväg en sådan här fin jacka? Den måste ju kostat jättemycket som ny tänker jag?

Andrahandsfynd

Gillar att tröjan från Solid Jeans har såpass långa ärmar att den sticker ut som ”vantar” under jackan. Så snyggt med långa ärmar som går över händerna tycker jag.

Andrahandsfynd

Outfiten i profil … Älskar att bootsen är vida i skaften, vilket ger mig en mer balanserad siluett eftersom jag har lite lår efter alla träningsår.

Andrahandsfynd

Dragkedjorna baktill är en extra detalj som jag gillar.

Andrahandsfynd

Känner mig oerhört nöjd med att jag lyckades matcha färgen på stövlarna med jackans på pricken.

 

Hälsa

Mode med en mening

Jag har alltid gillat mode … men vill inte stå för hagalenhet och bloggar med ständiga ”must haves”– sociala medier som leder till konsumtionshets och global upphettning. För mig är det viktigt att inspirera till meningsfullhet och en ökad medvetenhet. Just därför är jag överförtjust att alltfler modeleverantörer väljer att satsa hållbart av återvunnet material. Spana in modeplocket som jag gjorde nyss … och där du kan hitta 11 mjuka och hållbara träningsklappar för både honom och henne. KLICK KLICK 😉

Mode med en mening

Älskar att allt fler modeföretag inser allvaret och tar ett större grepp om miljöfrågan.