Hälsa 40 plus

Vardagslyx deluxe med träning och hår under samma tak

Vardagslyx för mig, är inslag i livet som förenklar vardagen, sparar tid och minskar på stressen. Just därför är jag så himla överförtjust i mitt nya “häng” på Studio Levels och en fredagsförmiddag, cirka varannan månad, “flyttar jag in” på den unika konceptsalongen på Kungsholmen som erbjuder träning och hår under samma tak. Först upp och skutta klockan 07:00 på Maries morgonklass “Happy Healthy Hour“, ja, lika peppande som det låter! Att träna i grupp gör rutinen så mycket roligare. Och efter träningspasset (efter jag duschat och bytt om) tar jag morgonkaffet två trappor ned (på entréplan) och undertiden jag färgar utväxten hos Nina. Två flugor i en smäll, så att säga. Så himla skönt att slippa Stocksholmsstressen och fara mellan adresser. Därefter är det bara hem och hämta Nitro och åka vidare till kontoret, i bästa fall. Även om jag 9 av 10 gånger blir lat och jobbar hemma.

Hoppas att din helg varit bra! Min har, som alltid, varit lugn och mest bestått av tvätt och jobbplanering … “Yeay”. Hemma hos oss är det ingen skillnad på vardag och helg. Rutinerna är desamma. Funderar på om jag slå på stort och tagga i väg till gymmet och springa några kilometer på bandet? I så fall skulle det bli min tredje träningsinsats den här veckan. Tre gånger räknas ju ändå som “regelbundet” tänker jag. 😉

Vardagslyx deluxe med träning och hår under samma tak

Den New York-inspirerade konsceptsalongen Studio Levels ligger som ett “hål i väggen” på Kungsholmsgatan 17. T-Rådhuset.

Vardagslyx deluxe med träning och hår under samma tak

Gruppträning gör rutinen så mycket roligare!

Vardagslyx deluxe med träning och hår under samma tak

Passar på att snacka lite med Laila undertiden Nina lägger en fuktkur i mitt torra vinterhår.

Vardagslyx deluxe med träning och hår under samma tak

Alltid lika nöjd med resultatet! Ett rakt och välvårdat hår är mer jag än Hollywoddlockarna jag testade förra gången, håller du inte med?

Vardagslyx deluxe med träning och hår under samma tak

Båda stilarna är såklart fina på sitt sätt men kanske style efter tillfälle?

Vardagslyx deluxe med träning och hår under samma tak

Då Nina nästan alltid är fullbokad bokar jag tid till nästa gång. Bäst att vara ute i god tid tänker jag.

Vardagslyx deluxe med träning och hår under samma tak

Laila och Nina har verkligen lyckats med att skapa en familjär och varm känsla på en för övrigt minimalistisk och modern salong.

You Might Also Like

6 Comments

 • Profilbild
  Reply
  clara
  februari 4, 2018 at 7:13 e m

  Men vad härligt och skönt det låter!!

  • Malin Nylén
   Reply
   Malin Nylén
   februari 13, 2018 at 7:57 e m

   Ja, väldigt trevligt. Du får testa! 🙂

 • Reply
  Är du verkligen sådär superduperhälsosam som du vill tro? - Malin Nylén - I am ready
  februari 15, 2018 at 5:36 e m

  […] högborg”…  och vältar dig i administration … Utöver en  ynka kraftansträngning då och då … har du (och din inre Alfons) blivit alltmer stillasittande sedan ni släppte […]

 • Reply
  Kroppen, förlåt för allt jag inte gjort - Malin Nylén - I am ready
  februari 15, 2018 at 8:09 e m

  […] högborg”…  och vältar dig i administration … Utöver en  ynka kraftansträngning då och då … har du (och din inre Alfons) blivit alltmer stillasittande sedan ni släppte […]

 • Reply
  Så lyckas du med att färga grått hår hemma – en guide i 5 steg - Malin Nylén - I am ready
  februari 16, 2018 at 10:45 f m

  […] Kroppen, förlåt för allt jag inte gjort – Malin Nylén – I am ready om Vardagslyx deluxe med träning och hår under samma tak […]

 • Reply
  Hälsa inifrån och ut: Hur mår ditt hår? - Malin Nylén - I am ready
  april 18, 2018 at 10:38 e m

  […] Läs mer Vardagslyx deluxe med träning och hår under samma tak […]

 • Leave a Reply