Skönhet 40 plus

Hårkuren utan verkningstid

Jag har länge suktat efter en transparent glanstoning att fräscha upp håret med när det känns livlöst och torrt. Tyvärr finns det ingen sådan, men istället blev jag rekommenderad Fusio Dose från Kérastase. Hårkuren sprayas på tvättat, handdukstorkat hår, har ingen verkningstid och ger fantastisk glans!

I förpackningen finns det endast fyra glasflaskor + pipetter/ampuller (som du mixar, som en hårtoning, fast i miniformatet) plus ett spray-munstycke som du skruvar på flaskan när du är redo att spraya. Fusio Dose är så enkel att använda. Du tvättar håret som vanligt, handdukstorkar och sprayar, både på längderna och i hårbotten. Därefter sköljer du ur kuren direkt och behöver inte vänta 20-30 min som med en hårtoning.

Eftersom att förpackningen är dyr är detta ingenting du “gödslar” med utan använder när håret känns extra trött. Som “Bamses dunderhonung” för livlöst vinterhår!

Har du förresten testat yogan med Adriene?
Jag är på dag 8 nu och morgonens session bestod av “meditation i rörelse”. Kände mig som en stelopererad elefant där jag krälade omkring på mattan i vardagsrummet. Bara ett tydligt tecken på att jag det inte var en dag för tidigt som jag började med det här. “Äntligen fattar det bångstyriga åbäket”, tänker säkert min stackars kropp.

Det är heller inte helt lätt att få till denna välgörande morgonritual och styra tankarna till sig själv när man i stunden upplever att man har “1000” viktigare saker att göra. Men man får försöka att jobba med “selflove” … även om den kan sitta långt inne. Men 20-30 minuter måste man ju få vara värd, kan man ju tycka? Hoppas du får en fin onsdag vad du än hittar på? Själv är jag på väg till Jouli på Bond för månadens “smörjning”.

Funderar på att sporta “kort och praktiskt” men misstänker att jag kommer behålla längderna även den här gången. 😉 Namasté!

Hårkur utan verkningstid

Dunderkuren från Kérastase!

Hårkur utan verkningstid

4 flaskor och 4 pipetter/ampuller …

You Might Also Like

3 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Martina Rehn
  december 6, 2018 at 7:23 f m

  Precis det här tipset jag behövde, mitt hår är så himla trött just nu! Är hårkuren bra? (:

  • Malin Nylén
   Reply
   Malin Nylén
   december 6, 2018 at 11:10 f m

   Ja, den är superbra! Annars hade jag ju inte tipsat om den 😉 Kram

 • Reply
  Julklappsbonanzan hos frisörerna på Bond - Malin Nylén - I am ready
  december 6, 2018 at 3:11 e m

  […] Inlägget igår om Fuiso Dose från Kérastase var EJ sponsrat, då jag helt sanningsenligt, har betalat dyra pengar för produkten själv. Jag vet inte vad du tycker, men själv är jag rätt trött på sponsrade inlägg som hela tiden pockar till köp. Men jag tänkte börja en återkommande serie – ”Malins måsten”,  där jag skriver om produkter som jag verkligen tycker om. Då känner iallafall jag, att jag gör dig en tjänst som ärligt tipsar om en produkt eller tjänst som håller vad den lovar på riktigt. Och inte bara för att jag får betalt. Som till exempel gårdagens inlägg om den snabbverkande hårkuren Fusio Dose från Kérastase. […]

 • Leave a Reply