Humor

Fast rumpa på 14 dagar?

I morse gjorde jag mitt tionde yogapass i 30 dagarsutmaningen med Adriene på Youtube. Av en slump “snubblade” jag in på en recension där en tjej, på fullaste allvar, påstår att hon efter bara 14 dagar fått både fast rumpa, välformade ben och antydan till magrutor tack vare Adrienes program – 10-30 minuters yoga varje dag?

Nu väntar jag med spänning på vad (läs. Vilka fysiska mirakel) som kommer hända med mig under de fyra återstående sessions som är kvar till 14. 😉

Skulle bra gärna vilja veta vad den där tjejen fick betalt för att dela ut en sådan förbehållslöst positiv review?

Men visst har det hänt saker med det mentala och min inställning till mig själv och yoga. Faktiskt har jag börjat ta det här seriöst. I morse var jag på väg för att testa 90 minuters Vinyasa-yoga på ett lokalt ställe i Råsunda men tyvärr var det inställt just i dag.

Om en månad från nu ska vi på träningsresa. Inför den tänkte jag hälsoboosta mig lite extra. Ja, lite som att städa innan städfirman kommer, haha. Jag har några enkla grundregler om du vill haka på under julen.

– yoga varje dag

– dricka grön juice innan morgonkaffet

– minst 3 pulstoppar i veckan

– en timmes promenad i dagsljus varje dag.

Lyckades med konststycket att spilla vatten på datorns navigeringsplatta. Nu kör jag pekfingersvalsen på IPad. Ivärldsproblem. Ibland undrar jag vad som är värst för oss… Om en vän dumpar oss eller om datorn går sönder? Beror nog helt på vilken generation du frågar. Ha en fin lördagkväll nu!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply