Humor

När Phuket plingade på dörren

Igår bjöd jag över min väninna Carina på hemmamaskerad med temat “Thailand”, eftersom Mårten är där just nu. Jag hade planerat kvällen in i minsta detalj med en massa festliga inslag. Och prick klockan 18.30 plingade Phuket på dörren! 

Jag kan inte sluta skratta! Hemmamamaskerad är ta mig tusan den nya “lucköppningen” mina vänner. Igår blev jag minst lika glatt överraskad tillbaka, när Carina som tagit Thailand-temat till sin yttersta spets, gjorde storstilad entré, “solbränd”med ljusslingor med rosor runt halsen. Och såklart även en till mig med.

Vi hade en mycket trevlig afton som charterturister i vårt prunkande vardagsrum, bland ormbunkar och bambu.

Axelmassagen med valsång blev som väntat ett oerhört uppskattat inslag. Succé. Naturligtvis. Nu funderar jag på hur jag ska marknadsföra detta enastående “hälsopaket” under nästa år? Kanske med en catchy slogan. “Forget Fifty shades of grey, relax with 60 minutes of whale! “??? Med undertexten “glöm allting du redan vet, köp detta hälsopaket!”

Ja, tänk vad kul man kan ha på hemmaplan och nykter i rätt sällskap?!

Dock tog jag bort de mest crazy klippen på Instastory när jag gick och lade mig på sentimmarna. Tänkte att vår (fantastiska och mycket intelligenta ) humor kanske inte skulle uppskattas lika mycket av alla? Och att jag skulle vakna upp i dag med bara “10” följare kvar. Fast egentligen borde man väl bara skita i vad andra tycker så länge man mår bra själv och ingen kommer till skada?

Och visst var vi “barnsliga” och säkert “pinsamma ” med… Men ibland behöver man bara få lätta på trycket och vara just det! Och som en liten parentes finns det kanske en anledning till att somliga workshops inom ledarskap använder sig av maskeradutstyrsel för att släppa på prestigen. 😉

Ja, vad vore väl livet utan vänner! Eller humor! Nu ska jag klicka hem några kitschiga ljusslingor till mig och Mårten.Han kommer bli så glad. 😉 Ha en mysig andra advent nu!

När Thailand ringde på dörren

När Phuket gjorde entré!

När Phuket plingade på dörren

Axelmassage med valsång, ett nytt hälsokocept?

När Thailand kom till Solna

Kan inte vi vara i Thailand får Thailand komma till oss! 😉

När Thailand kom till Solna

Carina blev oerhört glad för ditt infuencer-chica doftljus.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply