samarbete

Vad ger du till någon i julklapp som redan har allt?

Julen närmar sig med stormsteg och jag tror de flesta har väldigt mycket på jobbet denna vecka. Det är mycket man förväntas hinna med och julklappar kan kännas som en stress och någonting man sparar in i det sista?

Så, vad köper man till någon som redan har “allt”?
Ja, de flesta av oss lider ju inte av att vi har för lite prylar. Här kommer några tips till dig som inte vet vad du ska ge men ändå vill ge något. Bra eller dåliga, avgör du!

*Inlägget innehåller köplänkar*

Någonting man har användning av


Alla behöver vi bra bilder! Okej, en kamera är inget first Aid-Kit men vill man någonting med sina sociala medier behöver man hålla hög bildkvalitet. Har man inte en bra kamera i mobilen behöver man en bra kamera. Och det behöver naturligtvis inte handla om sociala medier utan det finns all anledning att uppskatta ett vackert foto. Varför inte skriva ut och rama in ett vackert minne som du delat med en person och ge bort i julklapp?

De flesta av er har nog märkt att jag i princip sover med min Olympus PEN E-PL9 och därför känns det extra roligt att kunna erbjuda dig 20% julklappsrabatt på kameran
plus ett gratis 30mm objektiv (som hjälper dig att ta fina porträtt och närbilder) när du skriver in koden MALINEPL9MAKRO i köpet. Klicka HÄR för att komma direkt till köpsidan.
OBS! När E-PL9 läggs i varukorgen så läggs objektivet till automatiskt MEN det är jätteviktigt att man lägger till objektivet en gång till i varukorgen!
Gör man inte det blir det ingen rabatt på kameran. Koden skrivs in med stora bokstäver (caps sensitive)

Vad ger du till någon i julklapp som redan har allt?

Macro-objektivet från Olympus hjälper dig att ta fina porträttbilder och blurrar bakgrunden.

Någonting man inspireras av

Vad ger du till någon i julklapp som redan har allt?
Att gå på en härlig föreläsning kan vara kicken man behöver för att ta tag i sina länge eftersatta mål. Därför vill jag erbjuda dig en julrabatt på Mårtens föreläsning Resultat, balans och lite magi. Du får 15 % på ordinarie pris (249 kr) när du skriver in koden “godjul”på Tickster . Koden varar fram till julafton kl 15.00. Att komma på föreläsningen är också din chans att få en signerad bok och få hälsotips personligen av Mårten.
Här kan du läsa om föreläsningen Nu kommer boken och föreläsningen – Resultat, balans och lite magi

Någonting som ger glow
Jag vet inte om du missade att alla mina läsare som bor- eller har vägarna förbi Stockholm får 15% rabatt på din första behandling hos frisörerna på salongen Bond Stockholm året ut? Hälsa från mig när du bokar så får du rabatten.

Någonting som hjälper till
Varför inte ge bort ett presentkort på 10 ggr dammsugning, dagislämningar/hämtningar eller storhandling? Är du till exempel duktig på hemsidor och din partner behöver en ny, hjälp till! Allt man ger bort behöver inte kosta pengar utan kan underlätta/stärka relationerna hemma.

Någonting som skapar tid för varandra

Vad ger du till någon i julklapp som redan har allt?

Gör träningstid till gemensam tid! Du vet väl att det ger dubbelt så mycket mer motivation när man tränar tillsammans? Foto. Shutterstock

Varför inte ge bort en date eller en resa eller varför inte sätta upp ett träningsmål tillsammans? I början av året kommer vi göra ett Bootcamp tillsammans med Volvo Studio. Mejla mig om du vill veta mer om det! info@iamready.se

En julklapp som gör skillnad för miljön

Vad ger du till någon i julklapp som redan har allt?

The Body Shops har inte bara ljuvliga produkter som ej är testade på djur … De gör även skillnad för planetens fortlevnad.

Visste du att alla köp som du gör hos The Body Shop fram till jul hjälper till att skydda och återskapa över 10 miljoner kvadratmeter skog i England och Armenien? Läs mer om det HÄR

Någonting man gjort själv

Vad ger du till någon i julklapp som redan har allt?

Knäck made by me <3

Exempel. Varje år får jag flådiga julkalendrar av företag. Ett av dessa företag tar sig alltid tiden att skriva ett handskrivet och personligt julkort, riktat till mig personligen. Även om innehållet i kalendern är jättefint och lyxigt blir jag nästan mer glad för kortet som känns så varmt och genuint, även om jag kanske innerst inne vet att detta är ett PR-trick.
Så varför inte lägga ner lite kärlek och baka ett bröd eller koka knäck som du slår in vackert med ett personligt brev vad denna person i ditt liv har betytt för dig under året? Alla är vi olika, men jag skulle iallafall bli jättejätteglad om jag fick en sådan present.

Men det viktigaste ändå är ju att avsätta tid för varandra, eller hur! För vad betyder en pryl om syftet med den är att kompenserar ett dåligt samvete? Jag kan förundras lite i dag över hur till exempel julklapps-standarden för barn har eskalerat. När jag var barn fick jag inte *julklappar för flera tusentals kronor. Men jag var glad ändå för det jag fick och över myset på julafton. Det var mer spänningen, förväntningarna inför julklappsöppningen, än själva innehållet (“det ekonomiska värdet”) som var det stora. Jag tror att det som alla barn önskar sig mest innerst inne är att bli sedda och få tid med sina föräldrar?

*Och varför ens köpa nytt till barn som fortfarande växer, när man kan köpa begagnat? Nutidens jular och våra konsumtionsvanor förbryllar mig på så många plan och ställer verkligen miljöfrågan på sin spets.

Önskar dig en fin fortsatt vecka!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply