Livet över kaffe

En stressfri Jul

God Jul kära läsare! Hoppas du får en riktigt fin dag, och oavsett om du firar traditionsenligt med familj och släkt … Eller gör det mindre högtidligt som jag och Mårten, och byter ut
tomtegubbar och stress mot träning, pannkaksfest och serimaraton i sängen.

Det finns inga rätt eller fel, eller hur! Julafton är en dag som alla andra och du väljer själv vad du vill fylla den med för innehåll.

Jag vet att många kan känna “ångest” (man ska inte missbruka det ordet) inför Julafton (och högtider generellt) eftersom att förväntningarna lätt trissas upp … Julhelgen som vi får den presenterad i Coca Cola-reklamen med julkortsvacker miljö och lyckliga idylliska familjsammankomster. Men så ser inte alltid verkligheten ut och då är det lätt att känna ett utanförskap i julyran.

Veckan inför julen har minst sagt varit händelserik. Det är intressant att samarbeta med människor för vi är så himla olika på gott och ont. Det här året har lärt mig mycket om mig själv och om andra. Erfarenheter som jag tar med mig inför det kommande året. Jag har en massa tankar om hur jag vill göra saker och ting annorlunda, både privat och i jobbet.

I skrivandets stund känner mig oerhört lättad, då jag efter ett par veckor av haltande teknik nu bloggar från en lånedator (i väntan på en ny). Känns lyxigt att kunna skriva utan att musen börjar skena över skärmen. Förstorar skärmen, så att jag hela tiden måste ladda om fönstret. Från att en blogg tagit två timmar att skriva kan jag nu få ur mig det jag vill säga på en fjärdedel av tiden.

Nog om detta och om att sitta vid datorn. Ha en härlig Jul nu, vad du än tar dig för!

Kram / Malin

Önskar dig en riktigt God Jul

Julgranar är vackra och denna “lånade” jag från Siggesta Gård som jag och Mårten besökte i lördags.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply