KÄRA DAGBOK

KÄRA BLOGGVÄNNER

Goddagens mina kära bloggvänner. Det var inte igår må jag säga… jag blev dessvärre ofrivilligt blogglös ett längre tag. Först trodde jag att jag blivit utslängd och blockad av bloggfamiljen I Am Ready (ja, jag skojar) men så var det alltså inte. Felet låg helt enkelt i min egen dator som beslutade sig för att dirigera  om i stort sett ALLT jag ville in på till en Facebook adress! Så märkligt. Den uppför sig fortfarande suspekt men nu kommer jag i alla fall in på allt som vanligt så jag nöjer mig med det.

Så, då vet du. Nu slipper du ligga sömnlös och undra vart jag tog vägen! Då kör vi igen då! Blogg 2.0

Två saker till bara

1. Glöm för sjuttsingens inte att följa mig på INSTAGRAM (theworkoutplan_) om du känner att du ofta saknar och vill ha mer utav mig.

2. Glöm inte heller att vi imorgon bitti fredag kör ett hejdundrandes AW pass, fast innan jobbet och utan alkohol (givetvis). Klockan 07:00-08:00 fräser vi upp volymen på max, drar på oss tights och sockiplast och kör så svetten lackar och kanske det viktigaste.. vi köttar som att det inte finns någon morgondag. Mantrat är, jag är stark, explosiv och uthållig!

Är du på? Maila mig på info@theworkoutplan.se för anmälan.

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply