THE WORKOUT PLAN TRÄNING

VECKANS GYMTIPS

Veckans gymtips… om jag nu skulle haft en sådan kategori, måste helt klart vara Clarion Hotel Signs, gym som ligger på hotellets 2:a våning (Selma City Spa ligger på 8:e). Jag önskar verkligen att detta var mitt egna ställe så jag kunde hänga här typ konstant. Eventuellt att jag skulle velat ha det liiite ljusare då (mer instavänligt ni vet? hehe) men förutom den biten så är det ju super!

I onsdags var jag där och tränade själv och igår torsdag hade jag nöjet att hålla en företagsklass via appen Fitnesscollection. 12 peppade personer från Isabella Löwengrips företag (bilderna är förövrigt hennes) som köttade på utan dess like i en 45 min svettig cirkel. Battlerope, raka slag och burpees på/vid säck och 10 andra övningar stod på schemat.

Dock skulle jag vilja säga att du bör baka ihop en morgon/förmiddag med både frukostbuffén, gymmet och att avsluta med att SPA:a (kika in här). Det är vad jag kallar att ta hand om själen!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Henriette Danielsen
  februari 16, 2018 at 5:46 e m

  Weee, gleder mig till vi skall ha event der tillsammans <3

  • Marie Emre
   Reply
   Marie Emre
   februari 19, 2018 at 11:33 f m

   Yasss, kommer bli sååå kul! Längtar! <3

  Leave a Reply