TRÄNING

FRUKOSTYOGA HOS ORANGE COUNTY FOOD

När man blir bjuden på frukostyoga hos Orange County Food på Regeringsgatan 44, då vet man att det är tid att packa träningsväskan, plocka fram sina sockiplast, säga namaste till dagen och sedan kasta sig iväg.

Då yoga fortfarande är främmande mark för mig kändes det lite extra tryggt och skönt när jag visste att det skulle komma fler tjejer jag känner och tycker om. På så sätt kunde jag skratta lite extra gott åt mig själv och dessutom inte heller helt för mig själv (weirdo varning på den annars) undertiden jag utförde övningar som kändes allt annat än graciösa (tankarna går till den där ”how you think you look, and how you really look”).

Väl på plats blev det först ett hejdundrande härligt kramkalas och hälsande på alla, därefter satte yogakalaset igång. Helena Linder som höll i passet ledde oss proffsigt in i hunden, barnets position och alla andra positioner som jag som sagt dessvärre inte har en aning om vad dom heter. Men, jag sätter en intention om att jag verkligen SKA sätta igång med yoga nu. Ska ta mig till Yogayama för att testa ytterligare ett pass för Helena. Älskar tanken på att yoga kontinuerligt. Och då inte för alla dessa fräsiga yogabilder man ser i vattenbryn från tropiska länder utan mer för allt det som yogan faktiskt står för. Med andning, lugnet och att kroppen faktiskt blir mer rörlig osv.

Vad tror du? Kommer det ta mig 6 månader tills nästa yogatillfälle nu? haha. Orange County Food (OCF) tänkte jag iaf ta mig till så snart jag bara kan för att testa en bowl. Såg något om tonfisk på menyn minsann…

Foto: Malin Erixon-Ågren

Foto: Malin Erixon-Ågren

Lyckan när man överlevt

Smarrigt värre, Frill’s frusna smoothie som jag önskar att min frys var fylld med. Foto: Malin Erixon-Ågren

Ett stort TACK för en magisk start på dagen Hanna Linder, Angelica Eldh (Frill) och Maria Allebring (OCF)!!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    NÄR ÄR MAN EN YOGI? - Marie Emre - I am ready
    mars 13, 2018 at 3:32 e m

    […] skada, får jäkligt ont och inte kan gå ordentligt på sisådär 1 vecka (ja, detta hände förra gången jag yogade).                                           […]

  • Leave a Reply