THE WORKOUT PLAN TRÄNING

DU BEHÖVER NOG EN BÄTTRE AW. UTOMHUS.. OCH UTAN ALKOHOL!

Jag har några frågor. Gillar du att gå på AW? Har du, nu när solen tittat fram, bytt ut dina träningspass till utomhusserveringarna och säger, imorgon minsann, då ska jag träna igen? Kan det vara så att du behöver en liten träningsknuff i rätt riktning? Perfekt, då har jag något till dig, nu kan du träna med, inte bara EN personlig tränare utan TVÅ!! OUTDOOR BOOTCAMP med mig och min fina bloggkollega Charlotte. Hur fantastiskt vore det inte om du masade dig iväg till HUMLAN på måndagar och onsdagar kl 18:00. Gör det till din ”AW” vettja. Vi kommer att ha helt sjukt kul. Frisk luft, kroppen får jobba.. sa jag att vi kommer att ha riktigt riktigt roligt samtidigt också va?!

DESSUTOM.. kan du ta med dig pojkvännen, mamma, svärmor, kompisen, brorsan, alla kan vara med oavsett ålder, nivå på sin träning, sin religon eller hudfärg. Här är alla lika välkomna! Vi kommer att leka med battlerope, kettlebells, bänkar, med varandra och allt annat som får pulsen att stiga, musklerna att brinna och svetten att lacka.

Vi tänker att det kan ju vara toppen att träffas upp efter jobbet. Inget krångel liksom. På så sätt kan du njuta av att vara utomhus OCH få din träning gjord samtidigt. Sen har du fria aktiviteter, då får du göra precis vad du vill igen, hehe.

 

STARTDATUM: 21 maj (sammanlagt 8 ggr)

TID: kl 18:00-18:45

VAR: Humlan

PRIS: 950kr

 

 

Begränsat antal platser!

Anmälan gör du på – WORKOUT.BOOTCAMP@HOTMAIL.COM

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  charlotte
  maj 7, 2018 at 2:26 e m

  Det kommer bli så himla kul och bra! Peppigaste bootcampen ever <3

  • Marie Emre
   Reply
   Marie Emre
   maj 7, 2018 at 2:56 e m

   Aj käänt vejt! Är sååå pepp!<3

 • Reply
  YOUTUBE OCH TRÄNINGSTIPS - Marie Emre - I am ready
  maj 15, 2018 at 8:17 f m

  […] har väl inte ha missat mitt och Charlotte’s utomhus BOOTCAMP (läs mer här) som sätter igång måndag 21/5 kl 18:00. Samtidigt som detta känner vi att det är dags att dela […]

 • Leave a Reply