THE WORKOUT PLAN

YOUTUBE OCH TRÄNINGSTIPS

Du har väl inte ha missat mitt och Charlotte’s utomhus BOOTCAMP (läs mer här) som sätter igång måndag 21/5 kl 18:00. Samtidigt som detta känner vi att det är dags att dela med oss av lite träningstips, både för att ge dig en inblick i vad vi kommer syssla med under våra härliga sommarkvällar men även tips inför din semesterträning. Jag har ju tidigare varken filmat eller lagt upp något på YouTube.. men uppenbarligen ska man aldrig säga aldrig, för här är kommer ju en sån där fräsig premiärvideo.

Vad känner du, är detta något du vill ha mer av? Träningstips i rörlig form? Gillar du det? Hit eller shit? Förövrigt.. våra TRX-band som är helt galet fiffiga att trycka ner i resväskan kommer från Abilica, som i sin tur har ett gigantiskt utbud av hemmatränings leksaker.

 

Helkroppspass med 5 olika övningar i TRX

  • 1. Rodd
  • 2. Enbensböj
  • 3. Armhävning
  • 4. Höftlyft
  • 5. Bulgarian Split Squat

 

– Utför varje övning i 45 sek

– Vila i 10-15 sek mellan varje övning

– De övningar du kör med ett ben i taget gäller 45 sek på vardera ben innan du går över till nästa övning.

– 3-4 varv

 

LYCKA TILL och ha en fräsig jäkla tisdag min vän!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply