THE WORKOUT PLAN TRÄNING

SWEAT & SHINE – ROUND 1

Kommer ni ihåg att jag berättade om mitt, Hotel Clarion och Best Of  You‘s event ”Sweat & Shine” som vi hade för en tid sedan? Onsdagen den 16:e maj för att vara exakt. Jag har ju helt glömt av att kasta upp och bomba er med bilder här på bloggen. Eller snarare.. min tid har verkligen inte räckt till för att blogga (läs, dålig planering!?) Veckan som varit har gått i ett helt hysteriskt tempo.

Hur som helst, tillbaka till Sweat & Shine. Det var sååå himla trevligt att träna och hänga tillsammans med alla dessa 16 st härliga tjejer. Alltså all denna glädje, sammanhållning och pepp som uppstår! Waaaoow vad jag är lycklig som får uppleva det OCH dessutom jobba med det.

Vi började med 50 minuters cirkelträning på Clarions urfräsiga gym. Tjejerna köttade och tjoade och jag skrek mig hes för att överrösta musiken som jag alltid envisas med att höja till max som vanligt.

I Can I Will stod för träningstightsen och vattenflaskorna. 

När vi hade svettats klart tog vi oss upp till takterassen där man hittar Selma Spa och dess utsikt över stan.. väl där bytte vi om till badkläder, morgonrock och tofflor. Det var dags för poolhäng med snacks, smoothies, juicer och det som kan ha varit Stockholms varmaste dag. Alltså MAGI!

Alla fick med sig en varsin fin The Healthy Box efter eventet

 

TACK alla fina tjejer och fotograf Linda Florin och ett

STORT TACK till The Healthy Box, Naked, I Can I Will och Abilica

Det allra härligaste är att på tisdag 29/5 smäller det ytterligare igen! Sweat & Shine – Round 2

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Celine
  maj 26, 2018 at 10:42 e m

  Men åh så kul det lät/såg ut!

  • Marie Emre
   Reply
   Marie Emre
   maj 27, 2018 at 8:45 f m

   Det var det också Celine! <3

 • Reply
  Henriette Danielsen
  maj 27, 2018 at 9:35 f m

  Så trevlig kväll! Soon we go again 😀

  • Marie Emre
   Reply
   Marie Emre
   maj 28, 2018 at 1:24 e m

   Yaaay, imorgon smäller det Henriette!! 🙂

 • Reply
  SÖNDAGSLISTA PÅ EN TISDAG, BUSIGT! - Marie Emre - I am ready
  juni 5, 2018 at 2:09 e m

  […] VECKANS ENERGIBOOST: måste helt klart vara vårat (mitt och Best Of You’s) andra event ”Sweat & Shine” vi höll på Selma City Spa Clarion förra tisdagen. Från gymmets mörker, svett och hög musik till vita morgonrockar, solen, energigivande juicer uppe och ute på takterassen och i poolen. Och ja, för er som frågar, eventet kommer tillbaka!! Läs om första omgången HÄR!  […]

 • Reply
  ATT LÄGGA UPP SÖNDAGSLISTAN PÅ EN TISDAG, BUSIGT! – The Workout Plan
  juni 5, 2018 at 2:17 e m

  […] VECKANS ENERGIBOOST:måste helt klart vara vårat (mitt och Best Of You’s) andra event “Sweat & Shine” vi höll på Selma City SpaClarion förra tisdagen. Från gymmets mörker, svett och hög musik till vita morgonrockar, solen, energigivande juicer uppe och ute på takterassen och i poolen. Och ja, för er som frågar, eventet kommer tillbaka!! Läs om första omgången HÄR!  […]

 • Leave a Reply