Glasspinnar med kaffe och choklad

Här bjuder vår bloggare och I am Ready´s alldeles egna receptkreatör Alexandra Öhrlund på mumsig dessert utan socker i form av läckra glasspinnar med kaffe och choklad. Låt dig väl smaka!

Glasspinnar med kaffe och choklad

Du behöver:

5 msk kallt kaffe
1 banan
1 avokado
1 burk kokosmjölk.
5-6 dadlar
1 nypa vaniljpulver
1 msk kakao
Smältchoklad
Hampafrön

Gör så här: 

Mixa bananen, avokadon, dadlar och den feta delen av kokosmjölken slätt i en mixer. Addera vaniljpulver, öppna mixern och skeda över 1/3 av blandningen i en skål.
Tillsätt kakao och mixa, öppna sedan mixern och skeda över 1/3 av blandningen i en annan skål.
Häll det kalla kaffet i mixern och mixa en sista gång. Fyll en tredjedel av glassformarna med kaffeblandningen, fortsätt sedan med kakaoblandningen och avsluta med den ickesmaksatta smeten.
Placera i frysen, ringla över smält choklad innan servering, garnera med hampafrön.

Glasspinnar med kaffe och choklad
Alexandra Öhrlund är personlig tränare och receptkreatör med norrländska rötter. Pluggar till yogalärare, tränar gärna utomhus och älskar att dokumentera livet i bild och text. Följ Alexandra och hennes inspirerande liv på bloggen och instagram @alexandraohrlund

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here