Dags för nyårslöften? Så här når du INTE dina mål inför 2020!

Photo by Steven Lelham on Unsplash

Att ha ett nyårslöfte landar för många i ett tomt löfte – och kanske skulle det hjälpa att bara döpa om det till nyårsmål istället. Oavsett vad du väljer att kalla ditt nyårslöfte för så finns det ett enkelt knep att hålla det du vill lova. Lösningen är helt enkelt att vända på det som känns självklart.

  1. Tro inte på dig själv. Utgå från att du inte kommer nå ditt mål och gör en orealistisk plan som inte känns hållbar. Intala dig tidigt att det nya målet inte kommer fungera och avfärda alla som tror på dig.

  2. Börja imorgon. Avvakta och vänta in den perfekta timingen. Sitt tillbaka och vänta på att nya möjligheter ska hamna i ditt knä. Öppna inga nya dörrar och testa inget nytt. Börjar du imorgon så ger du dig själv mer tid att planera, kartlägga och strukturera. Och om du inte kommer igång imorgon så kan du alltid starta på måndag. Eller nästa vecka, nästa månad eller nästa år.

  3. Gör det halvhjärtat. Nya rutiner är obekvämt och om du redan innan bestämt dig för att den nya planeringen inte kommer funka så vet du också att du inte kommer få det resultatet du vill ha. Det handlar inte om ’allt eller inget’, men det är en bra ursäkt. Bestäm dig redan innan att du inte kommer fullfölja processen, då blir du heller inte besviken på resultatet. Det blev ju som väntat.

Tankeställare?

Hoppas att alla får en jättefin jul och en fantastisk start på 2020! God Jul & Gott nytt år!

Ni hittar mig även på Instagram (martinanatalie) för träningspass och träningstips!

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.