Tävla om en kamera från Olympus!

Nu har du chansen att tävla om en "bloggkamera – ett E-PL9 kit (värde 7490 kr) eller en "actionkamera"– en Tough TG-tracker (värde 2490 kr ) från kameraföretaget Olympus.

Är du fotografen med känsla för precision och passion för vackra saker– eller actionfotografen som vill fånga ögonblicket i händelsernas centrum?
Vi är övertygade om att alla kan bli fotografer med intresse och rätt förutsättningar!

Nu har du chansen att tävla om en “bloggkamera – ett E-PL9 kit (värde 7490 kr) eller en “actionkamera”– en Tough TG-tracker (värde 2490 kr ) från kameraföretaget Olympus.

Så här gör du för att tävla!

Gör så här: In och följ vår Instagram @iamready.se och våra vänner @olympussverige
Tagga dina bästa wellnessbilder med  #iamreadyxolympus
Den finns ingen över gräns för hur många bilder du får publicera men du kan endast vinna en kamera per person och hushåll.

Tävlingen pågår från och med i dag torsdag 15 november till och med fredag 23 november. Måndagen 26 november meddelas vinnarna med DM.

Hur bedöms bilderna?

Bilderna kommer bedömas av Olympus kunniga jury efter bildspråk och din förmåga att fånga ögonblicket.
De 10 mest inspirerande bilderna kommer vi att lyfta på Facebook för allmän beskådning i ett digitalt galleri.

Läs om kamerorna och dess funktioner

E-PL9 kit – modeikonen inom fotografering

Olympus E-PL9 är enkel att använda och snygga att ha med sig som accessoar. Med Olympus app kan du enkelt ställa in kameran på självutlösare och överföra bilderna direkt i mobilen. Det är inte för intet som kameran kallas för “modeikonen inom fotografering” och har blivit mycket uppskattad hos influencers. E-PL9 finns i färgerna denim, brunt, vitt och svart. 
Läs mer om kameran HÄR 

Tough TG-tracker – kameran som har vad som krävs

Den här kameran kan spela in i de tuffaste förhållandena utan extra skydd. Den är stötsäker från en höjd på 2, 1 meter***, krossäker upp till 100 kg****, dammsäker, köldsäker ned till -10°C och vattentät ned till 30 meter** under havsnivån.

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.