4 inspirerande träningspoddar

Här tipsar Martina Rehn om de 4 poddar som toppar hennes lista just nu. Foto: Pexels.com

Här tipsar vår bloggare Martina Rehn om 4 inspirerande träningspoddar som hon ofta lyssnar på: “Mina trådlösa hörlurar går varma flera timmar om dagen. Vardagsmotionen i form utav promenader ger perfekta tillfällen till att lyssna på podcasts (och gör också att avsaknaden utav en bil inte känns så stor), men det är himla härligt ändå! Just nu ligger dessa träningspoddarna högst upp på poddlistan hos mig!

  1. Tyngre Rubriker, Tyngre Träningssnack & Tyngre Fredagsmys: Här finns allt man behöver veta om styrketräning och allt där omkring! Ytterligare beskrivning behövs knappast, och Tyngre är även duktiga på att hänga på och diskutera aktuella ämnen. In och lyssna vettja.

2. Styrkelabbet: Podden innehåller inte bara diskussioner kring styrketräning utan också många förslag på övningar att testa på i gymmet. Inspirerande och motiverande.
Styrkebyrån: En lättsam träningspodd som är enkel att förstå och rolig att lyssna på! Här pratas det mycket om styrkelyft och styrketräning för kvinnor.

3. Coltings Nakna Sanning: Det finns ingen som debatterar, resonerar och reflekterar som Jonas Colting. Podden handlar om allt ifrån triathlon till kost och det är alltid lika underhållande att lyssna på engagemanget i Coltings röst.

4. Om ni inte har lyssnat på Linus Carléns avsnitt utav Linus och hans Tyngre Vänner, så gå in och lyssna direkt! 65 tunga avsnitt finns att bläddra igenom och även om podden inte uppdateras längre så är den absolut värdig att vara med på den här listan!”

Martina Rehn studerar ”Sport Development and Fitness” i Australien och livsstilsbloggar på I am Ready.

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.