Funktionell styrka – ett pulshöjande pass med styrkebaserade övningar

Nu, när höstmörkret är här, är det extra viktigt att ge kropp och knopp energi genom rörelse och träning. Kom och träna tillsammans, få inspiration, pepp och träningskompisar! Foto. Marcus Järvinen

På onsdag 4 november är det återigen dags för en energifylld träningslunch med Volvo Studio och I am Ready i Kungsträdgården. – Jag kommer att bjuda på ett allroundpass med inslag av både pulshöjande och styrkebaserade övningar. Alla kan såklart vara med, oavsett träningsvana, då det finns varianter på många av övningarna som kan göra de antingen tuffare eller lättare, hälsar Caroline W Söderblom, coach för onsdagens fuktionella styrkepass.

Så här in på halva säsongen och efter omställningen till vintertid vill vi peppa extra mycket för att ge motivation och kärlek till våra deltagare att ta med sig in i den allra mörkaste tiden på året och kanske är det NU vår träningsgemenskap behövs extra mycket. För att inte tala om den anmärkningsvärt goda näringsrika lunchen som serveras efteråt på entreplan av restaurang K-MÄRKT. Som vanligt träffas vi cirka kl. 11:45 på Volvo Studio (T-Kungsträdgården) då det 40 minuters långa träningspasset kickar igång prick kl. 12:00. Av respekt till våra deltagares arbetstider vill vara noga med att hålla tiden.
Naturligtvis följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller avstånd på passet, välkommen – hoppas vi ses!
OBS! Det är kostnadsfritt att vara med men du behöver anmäla dig till info@iamready.se. Eller via vår projektsamarbetspartner BRUCE, om du har varit smart och investerat i ett medlemsskap hos dem.

Här kan du läsa mer om PT Caroline och varför hon gillar utomhusträning.
Fördelarna med utomhusträning (därför är det så bra)

Volvo Studio Bootcamp: Hösten 2020 träningschema

Foto. Marcus Järvinen
16 september
LÖPASS MED MÅRTEN NYLÉN

23 september
FUNKTIONELL STYRKA

30 september
LÖPPASS

7 oktober
YOGA

21 oktober
LÖPPASS 
4 november
FUNKTIONELL STYRKA & RÖRLIGHET

11 november
LÖPPASS

18 november
FUNKTIONELL STYRKA

25 november
YOGA

2 december
SPECIALPASS MED I AM READY 

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.