Hatha Flow – en yoga som alla kan göra

Volvo Studio Bootcamp är tillbaka med en helt ny säsong. Våra lunchpass hålls utomhus och fokuserar på kondition, rörlighet, bålstyrka och funktionell styrka. Passen hålls mellan kl. 12.00 och 12.40. Dessutom bjuder vi på lunch och trevligt sällskap efteråt. Foto. privat

Volvo Studio Bootcamp – vi älskar våra deltagare och vår gemenskap på träningsluncherna som vi arrangerar ihop med Volvo Studio, belägen i Kungsträdgården – “hjärtat av Stockholm city.” Och där det finns hjärterum finns det stjärterum, så är det! Nu på onsdag 7 oktober möts vi under meditativa men fysiska former på yogamattan. En anpassad Hatha Flow- yogaklass med yogainstruktör Jennifer Love Lopez och ett begränsat antal platser.

Vad är Hatha Flow-yoga?

Hatha Flow är en dynamisk yogaform där andningen sammanvävs med rörelsen i ett skönt flöde mellan olika yogapositioner (asanas). Det finns också inslag av mer statiska, klassiska yogaövningar där fokus är på balans och att bygga upp styrka och smidighet i muskler och kropp.Övningarna är kombinerade att samverka mellan sinne och kropp för att skapa balans och välmående både fysiskt och mentalt.

”Ha” betyder sol och ”tha” betyder måne och balanserar dessa två energier. Denna Yogaform är mer fysisk men ändå lugn och meditativ. Hatha Flow passar dig som är ny på yogamattan men även dig som yogat tidigare. Du erbjuds alltid alternativ så att du kan delta efter dina förutsättningar.

Om aktiviteten och hur du gör för att delta

Kom och njut av härlig yoga, god lunch och trevlig gemenskap! Foto. privat

Yogainstruktör för dagen är Jennifer Lopez – mindfulness coach och yogalärare. Yogan startar kl 12:00 (-12:40). Vi träffas kl. 11:45 på entréplan på Volvo Studio (Jussi Björlings allé 5, T-Kungsträdgården) och yogar på övervåningen och det finns yogamattor att låna för alla. Med andra ord arrangerar vi yogan inomhus med hygientänk och ett begränsat antal platser enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Efter yogan som varar 40 minuter bjuder Volvo Studio på god, hälsosam och vegetarisk lunch från restaurang K-MÄRKT – lunchlådor helt utan gluten- eller laktosprodukter för att passa den hälso- och miljömedvetna motionären.

Initiativet Volvo Studio Bootcamp är gratis men du behöver anmäla dig via mejl för att vara med: info@iamready.se

Volvo Studio Bootcamp 2020: Höstens träningsschema

Foto. Marcus Järvinen
16 september
LÖPASS MED MÅRTEN NYLÉN

23 september
FUNKTIONELL STYRKA

30 september
LÖPPASS

7 oktober
YOGA

21 oktober
LÖPPASS 
4 november
FUNKTIONELL STYRKA & RÖRLIGHET

11 november
LÖPPASS

18 november
FUNKTIONELL STYRKA

25 november
YOGA

2 december
SPECIALPASS MED I AM READY 

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.